reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
No tez tak myślę bo aromek raczej nie
Pierwszy raz w życiu tak mi się stalo

Agusia może jeszcze nic straconego: -*

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadziu dużo zdrówka. Weź l4 i odpocznij. Do ciąży musi być ciało wypoczęte i wyluzowane. Wyspisz się porządnie i od razu pyknie

Jadziu dużo zdrówka. Weź l4 i odpocznij. Do ciąży musi być ciało wypoczęte i wyluzowane. Wyspisz się porządnie i od razu pyknie
No tak chyba będzie jutro idę rano do lekarza po chorobowe bo nic z tego inaczej nie bedzie

No tak chyba będzie jutro idę rano do lekarza po chorobowe bo nic z tego inaczej nie bedzie

Kochana musisz trochę o siebie zadbać, nie masz wyjścia...dzieciątko potrzebuje zdrowej mamy[emoji5]

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

No ty Jadziu. Mówiłaś coś ze jedziesz gdzieś do jakiejś kliniki.. Może rzeczywiście ten ginekolog jakiś nie taki jest a tam wezmą się za porządne badania..

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z natury jestem nieufna. Byłam już u kilku ginów. Nie mogłabym uwierzyć jednemu. Warto sprawdzić. Lekarz a lekarz to różnica !

Oczywiście dziewczyny ze skonsultuje się z innym przed tym lekarzem byłam u 3 innych każdy to samo ze jestem zdrowa i się starać a wyników oprócz endokrynologa żaden nie zlecił. Tak wiec teraz z tym podejde do ostatniej inseminacji u niego i sobie go daruje będę szukała z nowym lekarzem przyczyny szkoda ze ta wizyta dopiero tak późno :-/

reklama
Dobre podejście Jadziu! A my tu zawsze jesteśmy i wspieramy [emoji10]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry