reklama
moniabat
Fanka BB :)
Pracuj pracuj ! Myślę że wszystkie zajdziemy jednocześnie i będą dzieci z miesiąca ...no właśnie którego ? ;-) spotkamy się gdzieś w Polsce ,pośrodku drogi od każdej , zrobimy kinder bal ;-). Oo i tego się trzymajmy !
moniabat
No byłoby fajnie[emoji4]Smialabym się jakby każdej w lutym się udało [emoji39] Ale fajnie by było
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Link do: Trymestr.pl - Zapłodnienie, poczęcie, pierwsze dni ciąży
Pożyteczne info o tym co w trawie piszczy przed i po wielkim peak ;-)
U mnie było spontaniczne przytulanko wczoraj. Nie wiedzialam nawet ktory to dzien cyklu. A owu ciekawe czy była wczoraj czy dziś ;-)
U mnie było spontaniczne przytulanko wczoraj. Nie wiedzialam nawet ktory to dzien cyklu. A owu ciekawe czy była wczoraj czy dziś ;-)
Andzia369
Fajny artykuł... Czytałam z ciekawością [emoji6]Link do: Trymestr.pl - Zapłodnienie, poczęcie, pierwsze dni ciąży
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jadzia udało się i tego się trzymajmy :-) :-)Ja tez przeczytałam zrobiłam ten test kreseczka jest blada wiec albo resztka ovitrelle albo już coś piszczy hehehe idę się kapać i przytulić do męża i [emoji173] hehehe buziaczki :-*:`
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Podziel się: