reklama
Co do objawów to oprócz cyckow nic :-)No to czekam u Ciebie na jakieś objawy z tego lajtowego cyklu[emoji8][emoji8][emoji173] ja spalam bez mała 3 godziny pojechałam do taty na herbatke ale oczywiście testu zapomniałam kupić
Brzuch boli jeszcze bardziej na okres....tragedia jakaś serio :-(
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Fanka BB :)
No dzień dobry dziewczynki dobry jak dobry dla mnie tragiczny na polu pizdzi strasznie ja mam mega mdłości zastanawiam się czy ogóle iść do roboty czy zostać w domu i iść na tydzień l4 ( pewnie dochodzę do środy i rzuce zwolnieniem) nic mi się nie chce nie spalam do północy a o 5 już stałam czuje się tragicznie serio temp skoczyła tylko o jedna kreskę w gore bardzo mnie to martwi no ale na nic nie mam wpływu muszę cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń nic innego nie wymyślę niestety
Nic pakuje się i jadę do pracy miłego dnia dziewczynki
Jadziu dużo zdrówka. Zostań jak masz się męczyć. Mam dziś szok pourlopowy ;-) ferie zakończone...No dzień dobry dziewczynki dobry jak dobry dla mnie tragiczny na polu pizdzi strasznie ja mam mega mdłości zastanawiam się czy ogóle iść do roboty czy zostać w domu i iść na tydzień l4 ( pewnie dochodzę do środy i rzuce zwolnieniem) nic mi się nie chce nie spalam do północy a o 5 już stałam czuje się tragicznie serio temp skoczyła tylko o jedna kreskę w gore bardzo mnie to martwi no ale na nic nie mam wpływu muszę cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń nic innego nie wymyślę niestety
jadzia715
Fanka BB :)
Hehe to dobrze ze tak chce :-)Hehe mąż dziś wolne wziął działamy od rana... Jestem pod wrażeniem jego determinacji [emoji23]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: