reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadziu może wcale nie na okres....

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Kochana wiesz jakie już po tylu miesiącach mam podejście chciałabym żeby już była implantacja w końcu to 7dpo więc może już być i bardzo bym tego chciała ale nikt na to nie ma wpływu co się tam dzieje: -(
A Ty Monia jaki plan? Kiedy testujesz?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadzia ja póki co czekam na owu... powinna być koło środy. Jutro idę robić krzywą cukrową, insulinę i tsh i we wtorek popołudniu idę do mojej endokrynolog z wynikami.... zobaczymy mam nadzieję ze ta moja tarczycą wróci do normy... ehhh

Jadzia ja póki co czekam na owu... powinna być koło środy. Jutro idę robić krzywą cukrową, insulinę i tsh i we wtorek popołudniu idę do mojej endokrynolog z wynikami.... zobaczymy mam nadzieję ze ta moja tarczycą wróci do normy... ehhh

No oby kochana to trzymam skarbie kciuki za wypicie glukozy

Moniu również trzymam kciuki za badania... Oby wyszły takie jak powinny!
Apropo owulacji mój kalendarzyk pokazuje że mam w środę mieć owu... [emoji23] a testy pokazują co innego [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ten kalendarzyk mam tylko do notowania okresu wogole mu nie ufam od temperatury mam inny

reklama
Do góry