reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Jadziu co u Ciebie ? Monia co tak cicho ;-) ?
Kochana po obiedzie mdłości cyce bolą ale jeszcze nie tak bardzo no i już jest ból miesiaczkowy wiec pewnie będzie finał jak zawsze nic ogarniam sobie mieszkanie bo wrocilam z obiadu u teściowej zrobię sobie meliske umyje gary i się poloze a o 5 do mojego taty jadę [emoji173]
A Ty kochana jak tam ? Jak się czujesz ?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jednak nie będę teraz myć garów leżę bo mnie krzyże bolą nie chce mi się nic robić wiec wykorzystam to na swoja korzyść z reszta pogoda nie rozpieszcza chlapa ciapa i wogóle do dupy mam dola jakiegoś :-(

Jednak nie będę teraz myć garów leżę bo mnie krzyże bolą nie chce mi się nic robić wiec wykorzystam to na swoja korzyść z reszta pogoda nie rozpieszcza chlapa ciapa i wogóle do dupy mam dola jakiegoś :-(

Jadzia nie myśl jeszcze ze przyjdzie @ bo ja wierzę że nie przyjdzie!!! Gary olej... nie uciekną[emoji6]
Aga ja pochodzę z wielodzietnej rodziny więc nie ukrywam że takie wizyty są na porządku dziennym [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jadzia nie myśl jeszcze ze przyjdzie @ bo ja wierzę że nie przyjdzie!!! Gary olej... nie uciekną[emoji6]
Aga ja pochodzę z wielodzietnej rodziny więc nie ukrywam że takie wizyty są na porządku dziennym [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
No szkoda ze nie uciekna. ...trzeba zbierać na zmywarkę [emoji23]

Oj jak ja nie cierpię zmywać naczyń...mam dość osobliwa zmywarkę. Ma 1.7 z groszami 75kg i posiada funkcje mówienia,przytulania i seksowania :-D pierdziele nie robie ;-)

Jadziunia nie smutaj się ! Czekamy do pt. U mnie nic się nie dzieje. Cicho szaa

Jadziunia nie smutaj się ! Czekamy do pt. U mnie nic się nie dzieje. Cicho szaa
No to czekam u Ciebie na jakieś objawy z tego lajtowego cyklu[emoji8][emoji8][emoji173] ja spalam bez mała 3 godziny pojechałam do taty na herbatke ale oczywiście testu zapomniałam kupić
Brzuch boli jeszcze bardziej na okres....tragedia jakaś serio :-(

Na następny raz do mycia garów wezmę se krzesło heheheh (bo je w końcu umylam! !!!!)

reklama
Do góry