reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Hej dziewczynki ja właśnie zjadłam śniadanie i pije kawke druga zmiana wiec mam cale przedpołudnie dla siebie dzisiaj rano przy podcieraniu miałam na papierze skrzep krwi przypuszczam ze to pamiątka po IUI :-)
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.

Tak Jadziu ten skrzep to po iui. U mnie też był. Chyba nawet 2 dni po się pojawiał.mam nadzieje ze w pracy będzie lekko i przyjemnie ;-) dbaj o siebie.
Jest kochana lekko stoję i jem a to kinder bueno a to paluszki a to pije wodę a to mirinde cytrynowa a idzie jedna wiązka na godzinę wiec jest fajnie :-) ale nie długo bo tylko do środy :-( także na nockach będzie wycisk ale szybciej zleci: -)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Dziś mam ostatni dzień @ a mój M już mi karze z nogami do góry leżeć haha[emoji1][emoji1] oj dobranoc dziewczynki [emoji3] dobrej nocy [emoji3][emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry