reklama
Wieczorem największe stężenie jest. Nie rób z pierwszego moczu bo bd niemiarodajnyHej dziewczyny zakupiłam dziś te testy owulacyjne i zaczynam od pojutrze robić. Powiedzcie mi taki test robić rano czy wieczorem??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
moniabat
Fanka BB :)
Rano nie, a wieczorem spoko tylko tak na 2 godz przed nie pij za dużo bo to rozcieńczaHej dziewczyny zakupiłam dziś te testy owulacyjne i zaczynam od pojutrze robić. Powiedzcie mi taki test robić rano czy wieczorem??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Hej dziewczynki co tu taka cisza? Wszystkie pewnie maluszka z mężem cuduja ;-)
Ja od rana w kuch i ugotowalam kapustę zmielilam udusilam z pieczarkami na krokiety zrobiłam 60 pierogow ruskich ugotowalam rosół zdążyłam się jeszcze przespać :-) właśnie wzięłam gorąca kąpiel i robię sobie kawke przed nocka oby te dwa dni szybko minely: -)
Buziaczki kochane
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ja od rana w kuch i ugotowalam kapustę zmielilam udusilam z pieczarkami na krokiety zrobiłam 60 pierogow ruskich ugotowalam rosół zdążyłam się jeszcze przespać :-) właśnie wzięłam gorąca kąpiel i robię sobie kawke przed nocka oby te dwa dni szybko minely: -)
Buziaczki kochane
Oo rany Jadziu niezły kucharz z Ciebie :-) ruskie pierogi ... ♡♡ ostatnio przeszłam na zdrowe odżywianie. Korzystam z przepisów od dziewczyn z Facebooka. Pełno ciekawych dań i wcale głodem nie przymieram :-)Hej dziewczynki co tu taka cisza? Wszystkie pewnie maluszka z mężem cuduja ;-)
Buziaczki kochane
jadzia715
No mój Maz Ci powiem miał jakiś czas po szpitalu dietę zdrowa dużo zielonego czerwonego i żółtego dużo makaronowy pelnoziarnistych ciemne pieczywo i Noe dość ze troszkę schudl to jeszcze wyniki się poprawiły czasami warto zainwestować w zdrowieOo rany Jadziu niezły kucharz z Ciebie :-) ruskie pierogi ... ♡♡ ostatnio przeszłam na zdrowe odżywianie. Korzystam z przepisów od dziewczyn z Facebooka. Pełno ciekawych dań i wcale głodem nie przymieram :-)
Piersi mnie swedza. ...
Moj Mąż jest bardzo zadowolony z nowej wersji obiadów :-) dietetyczne ale smaczne i można porządnie się najeść. Nie patrzymy na ilość a na jakość :-)No mój Maz Ci powiem miał jakiś czas po szpitalu dietę zdrowa dużo zielonego czerwonego i żółtego dużo makaronowy pelnoziarnistych ciemne pieczywo i Noe dość ze troszkę schudl to jeszcze wyniki się poprawiły czasami warto zainwestować w zdrowie
Piersi mnie swedza. ...
reklama
Podziel się: