Jadziu spokojnie :-) miałam już iui nic nie boli :-) polezysz sobie ma samolocie z nogami u sufitu ;-) trzymam kciuki !Mam takiego stresa jak chyba nigdy
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Już jestem po USG trochę Male jajeczka największy pęcherzyk ma 18mm no ale maja jeszcze 12 godzin na wzrost dopóki nie peknaJadziu spokojnie :-) miałam już iui nic nie boli :-) polezysz sobie ma samolocie z nogami u sufitu ;-) trzymam kciuki !
moniabat
No nie tylko buziak mu się należy[emoji6]Maz spisał się na medal oddal pięknie nasienie dostanie buzi za to
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
moniabat
Kochana to teraz tylko czekać na piękne efekty[emoji9]No zalecenie lekarza ostry seks wieczorem hehehe jestem po poczułam tylko lekkie ukłucie jak wprowadzał cewke
Hej Dziewczyny :-) pozdrawiam Was z basenu mineralego w Solcu Zdroju. Wyjechałam trochę się popiescic w spa i popływać. Zaglądam tu co jakiś czas ;-) powiedzcie mi czy tak z półtora tyg po okresie macie jakiś sluz ? U mnie ostatnio dzieją się cuda niewidy ;-)
moniabat
Aga jak ja Ci zazdroszczę tego spa[emoji6] mi się po takim czasie zaczyna pojawiać śluz płodny. To wszystko zależy jak długi masz cykl nie?[emoji6]Hej Dziewczyny :-) pozdrawiam Was z basenu mineralego w Solcu Zdroju. Wyjechałam trochę się popiescic w spa i popływać. Zaglądam tu co jakiś czas ;-) powiedzcie mi czy tak z półtora tyg po okresie macie jakiś sluz ? U mnie ostatnio dzieją się cuda niewidy ;-)
reklama
33-35 a jestem 9dp @. Wczoraj mialam ciągnący a dziś biały dlatego myślę że coś tu nie halo. Jestem na naturalnym cyklu. Pierwszy raz od dawna. I już mi szaleje ;-)Aga jak ja Ci zazdroszczę tego spa[emoji6] mi się po takim czasie zaczyna pojawiać śluz płodny. To wszystko zależy jak długi masz cykl nie?[emoji6]
Podziel się: