reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Jadziu spokojnie :-) miałam już iui nic nie boli :-) polezysz sobie ma samolocie z nogami u sufitu ;-) trzymam kciuki !
Już jestem po USG trochę Male jajeczka największy pęcherzyk ma 18mm no ale maja jeszcze 12 godzin na wzrost dopóki nie pekna

" kto nie walczy ten nie niańczy "

No zalecenie lekarza ostry seks wieczorem hehehe jestem po poczułam tylko lekkie ukłucie jak wprowadzał cewke

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hej Dziewczyny :-) pozdrawiam Was z basenu mineralego w Solcu Zdroju. Wyjechałam trochę się popiescic w spa i popływać. Zaglądam tu co jakiś czas ;-) powiedzcie mi czy tak z półtora tyg po okresie macie jakiś sluz ? U mnie ostatnio dzieją się cuda niewidy ;-)

Hej Dziewczyny :-) pozdrawiam Was z basenu mineralego w Solcu Zdroju. Wyjechałam trochę się popiescic w spa i popływać. Zaglądam tu co jakiś czas ;-) powiedzcie mi czy tak z półtora tyg po okresie macie jakiś sluz ? U mnie ostatnio dzieją się cuda niewidy ;-)
Aga jak ja Ci zazdroszczę tego spa[emoji6] mi się po takim czasie zaczyna pojawiać śluz płodny. To wszystko zależy jak długi masz cykl nie?[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga jak ja Ci zazdroszczę tego spa[emoji6] mi się po takim czasie zaczyna pojawiać śluz płodny. To wszystko zależy jak długi masz cykl nie?[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
33-35 a jestem 9dp @. Wczoraj mialam ciągnący a dziś biały :-D dlatego myślę że coś tu nie halo. Jestem na naturalnym cyklu. Pierwszy raz od dawna. I już mi szaleje ;-)

Do góry