reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja właśnie zjadłam śniadanie i pije kawke druga zmiana wiec mam cale przedpołudnie dla siebie dzisiaj rano przy podcieraniu miałam na papierze skrzep krwi przypuszczam ze to pamiątka po IUI :-)
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)
jadzia715
No dzialaj dzialaj musimy jakoś rozpocząć ten luty :-)Hej dziewczynki u mnie powolutku do przodu. Okres się kończy powoli także działam za niedługo [emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia369
Hehehe dokładnie.. Z rozmachem..No dzialaj dzialaj musimy jakoś rozpocząć ten luty :-)
Jadziu ja trzymam za Ciebie kciuki. Powiedz kiedy testujesz [emoji3]
jadzia715
Nie robię testu tylko idę na bhcg 2.02 :-)Hehehe dokładnie.. Z rozmachem..
Jadziu ja trzymam za Ciebie kciuki. Powiedz kiedy testujesz [emoji3]
Póki co walcze z mdlosciami bólem krzyża i bólem podbrzusza Progesteron poszybował w gore bo temp skoczyła do góry wiec zobaczymy
jadzia715
No chciałabym mdłości mam okropne nienawidzę tego jeszcze jakby to był objaw ciąży i bym była na chorobowym to pal sześć a tak to do pracy trzeba iść bleh :-/Ale byłoby fajnie jakby Ci się udało [emoji3]
jadzia715
Ja już dziewczynki w pracy sobie siedze fajek już nie kupowalam mam nadzieje ze wytrwam te dwa tygodnie jak chuhac i dmuchać to na całego [emoji23]wiec zero fajek alkoholu i tak nie pije i zero stresow na szczęście mamy teraz nowy poziom i dopiero raczkujemy w temacie i za wiele roboty nie ma cale szczęście przynajmniej się przez ten tydzień nie odzwigam
reklama
moniabat
Jadziu to wszystko dobrze Ci się ułożyło[emoji9] ja trzymam kciukiJa już dziewczynki w pracy sobie siedze fajek już nie kupowalam mam nadzieje ze wytrwam te dwa tygodnie jak chuhac i dmuchać to na całego [emoji23]wiec zero fajek alkoholu i tak nie pije i zero stresow na szczęście mamy teraz nowy poziom i dopiero raczkujemy w temacie i za wiele roboty nie ma cale szczęście przynajmniej się przez ten tydzień nie odzwigam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: