reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Hej dziewczynki ja właśnie zjadłam śniadanie i pije kawke druga zmiana wiec mam cale przedpołudnie dla siebie dzisiaj rano przy podcieraniu miałam na papierze skrzep krwi przypuszczam ze to pamiątka po IUI :-)
Agusia może być tak ze hormony wskoczyky na właściwy tor i @ przyjdzie w 28dc :-) ja tez śluz rozciagliwy mam tylko jeden dzień a później kremowy :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hehehe dokładnie.. Z rozmachem..
Jadziu ja trzymam za Ciebie kciuki. Powiedz kiedy testujesz [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robię testu tylko idę na bhcg 2.02 :-)
Póki co walcze z mdlosciami bólem krzyża i bólem podbrzusza Progesteron poszybował w gore bo temp skoczyła do góry wiec zobaczymy
1516609123-c2022c346a59d2ea-aaaaaa.png

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji2]
U mnie ból pleców straszny.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale byłoby fajnie jakby Ci się udało [emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No chciałabym mdłości mam okropne nienawidzę tego jeszcze jakby to był objaw ciąży i bym była na chorobowym to pal sześć a tak to do pracy trzeba iść bleh :-/

Ja już dziewczynki w pracy sobie siedze fajek już nie kupowalam mam nadzieje ze wytrwam te dwa tygodnie jak chuhac i dmuchać to na całego [emoji23]wiec zero fajek alkoholu i tak nie pije i zero stresow na szczęście mamy teraz nowy poziom i dopiero raczkujemy w temacie i za wiele roboty nie ma cale szczęście przynajmniej się przez ten tydzień nie odzwigam

reklama
Ja już dziewczynki w pracy sobie siedze fajek już nie kupowalam mam nadzieje ze wytrwam te dwa tygodnie jak chuhac i dmuchać to na całego [emoji23]wiec zero fajek alkoholu i tak nie pije i zero stresow na szczęście mamy teraz nowy poziom i dopiero raczkujemy w temacie i za wiele roboty nie ma cale szczęście przynajmniej się przez ten tydzień nie odzwigam

Jadziu to wszystko dobrze Ci się ułożyło[emoji9] ja trzymam kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry