Jadziu ludzie są podli i jak nie przeżyły takiej trudności to nic nie rozumieją.Wiecie co nie mila sytuacja mnie spotkała w pracy jedna babeczka z innego stołu podeszla i my się pytamy gdzie ta dziewczyna za która ona stoi a ta ze zaciazyla ( to było pewne bo jest zaraz po slubie) więc okey a ona ni z gruchy ni z pietruchy mówi do mnie "chodź do nas zaciazysz szybko bo od nas już trzy poszły "ale mnie to wnerwilo bo ktoś musiał jej już wypeplac ze mam problem no bo jak inaczej ode mnie tego nie wie jak dzisiaj na nocce będzie coś piepszyc to jej się wprost zapytam skąd ma i formacje ze zajść nie mogę ale jestem zła [emoji35][emoji35][emoji35][emoji36][emoji36][emoji36]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Masz racje ale było minęło :-)Jadziu ludzie są podli i jak nie przeżyły takiej trudności to nic nie rozumieją.
moniabat
Hehehe to Ci się kocyk należy[emoji6]Hej dziewczyny
Mój dzień dziś to byla gonitwa...dopiero wróciłam do domku. Biorę się za obiad i idę pod kocyk [emoji3]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia mój do dupy... sorry za słownictwo. Mam 33 dc i czuje jajniki od rana. Jak zobaczyłam w majtkach jasno brązowy sluz to mi się ciemno przed oczami z nerwów zrobiło. Znów pozamiatane :-( :-( :-( :-( :-( mało go mam do tej pory. Ale jest biel z brązem :-( :-(Jak wieczorek... Spicie już dziewczynki?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
O kurde....a może jednak nie rozkręci się na dobre :-(Andzia mój do dupy... sorry za słownictwo. Mam 33 dc i czuje jajniki od rana. Jak zobaczyłam w majtkach jasno brązowy sluz to mi się ciemno przed oczami z nerwów zrobiło. Znów pozamiatane :-( :-( :-( :-( :-( mało go mam do tej pory. Ale jest biel z brązem :-( :-(
Ja w pracy właśnie mam pierwsza przerwę idę na kawe
Jeśli dotrwam do jutra nie zalana przez czerwone morze to rano zrobię test. Mam niedomaganie progesteronu. Juz sama nie wiem czy to oznaka zbyt niskiego progesteronu czy @. Juz jestem wykończona tym wszystkim :-(O kurde....a może jednak nie rozkręci się na dobre :-(
Ja w pracy właśnie mam pierwsza przerwę idę na kawe
reklama
jadzia715
A badalas w tym cyklu prg? Ja miałam jeden dzień plamien w tym cyklu a na następny dzień normalna @ . Kochana na niedomogi ponoć najlepszy jest duphaston zaraz po owulacji zwykłe od 16 do 25dc jakoś tak się bierzeDziewczyny wy też macie przed @ takie brązowe plamienie bez krwi ? Zastanawiam się czy to przez niski progesteron mimo że biorę 2 tab luteiny
Podziel się: