reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Czasami plamienie jest od polipa bądź miesniaka jeżeli tego tez nie masz to powinien lekarz zaraz po owulacji przepisać ci duphaston nie wcześniej bo blokuje owulacje.
Ja wstała godzinę temu ogarnęła szybko i jadę do grycana spotkać się z koleżankami z pracy :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadziu który masz dzień cyklu ? Pytam bo styczeń będzie dla nas mega gorący ;-) ... będziemy mogły się wspierać.
Kochana dzisiaj 5dc jutro zastrzyk o 7 rano :-) oj będzie gorąco będzie się działo :-)

Ma któraś może w okolicy apteką która wyda lek bez recepty?

Czasami plamienie jest od polipa bądź miesniaka jeżeli tego tez nie masz to powinien lekarz zaraz po owulacji przepisać ci duphaston nie wcześniej bo blokuje owulacje.
Ja wstała godzinę temu ogarnęła szybko i jadę do grycana spotkać się z koleżankami z pracy :-)

Jadziu biorę progesteron 3 dni po owu przez 10 dni 2 tabl. W usg czysto na szczęście.

No i moje kochane dzień dobry w ta piękna wietrzną niedzielę. Jestem po pierwszym zastrzyku więcej się obesralam ze strachu niż to było warte wogóle wbicie igły nie bolało jedyne co na końcu wstrzykiwania delikatnie zapieklo i teraz pod skóra jakbym miała coś twardego i tyle:-) będziemy widzieć co będzie później ale póki co jest narazie okey:-)

No i moje kochane dzień dobry w ta piękna wietrzną niedzielę. Jestem po pierwszym zastrzyku więcej się obesralam ze strachu niż to było warte wogóle wbicie igły nie bolało jedyne co na końcu wstrzykiwania delikatnie zapieklo i teraz pod skóra jakbym miała coś twardego i tyle:-) będziemy widzieć co będzie później ale póki co jest narazie okey:-)

Jadziu to czekamy na dalsze relacje. U mnie nie tyle wiecznie co mroźnie -7 stopni brrr

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadziu to czekamy na dalsze relacje. U mnie nie tyle wiecznie co mroźnie -7 stopni brrr

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wolałabym żeby właśnie było zimno niż ten wiatr wczoraj jak spotkałam się z koleżankami to myślałam ze mi głowę urwie [emoji43]

Do góry