reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Moniabat!! A jak u ciebie... Już tak blisko do tego naszego testowania [emoji6]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co może być, chodź miałam coś takiego ostatni raz ze dwa i pół roku temu. Nie miewam raczej aż takich akcji, a z tarczyca też w porządku [emoji6] w przyszły piątek jak pojadę do gina zaznaczę żeby wykonali badanie czy z hormonami wszystko w porządku [emoji6]

Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :-) może to ciąża daje Ci się we znaki !

Pocichu mam taką nadzieję... Wiadomo po to tu jesteśmy, bo soe Staramy [emoji3] chodź ostatnio jak czytałam objawy miesiączki na jakimś portalu to uwierzcie niczym się nie różnią od ciążowych... Albo może nie chce się aż tak nakręcić żeby się później aż tak nie rozczarować... Jestem zielona... W tym wszystkim już teraz [emoji1]

No dziewczynki ja zaczęłam proces: -) zjadłam 8 tabletek Aromka czekam teraz do 6dc na zastrzyk :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

No dziewczynki ja zaczęłam proces: -) zjadłam 8 tabletek Aromka czekam teraz do 6dc na zastrzyk :-)

Jadziu brałam aromka ale w zupełnie innej dawce 2 x1 przez 5 dni. Od 3 do 7 dc. Czulam sie po nim bez zarzutu. Ciekawi mnie, 8 masz wziąć na raz ?

Jadziu brałam aromka ale w zupełnie innej dawce 2 x1 przez 5 dni. Od 3 do 7 dc. Czulam sie po nim bez zarzutu. Ciekawi mnie, 8 masz wziąć na raz ?
Tak kochana już kiedyś byłam na nim 3 miesiące. 8 tabletek na raz tez czuje się po nim bez zarzutów nie to co na clo

reklama
Moniabat!! A jak u ciebie... Już tak blisko do tego naszego testowania [emoji6]

Cześć Dziewczyny [emoji9] ja już wstaje bo trzeba się zbierać do pracy[emoji21][emoji21][emoji21] Tak bym jeszcze pospała, niestety męża nie ma więc jeszcze muszę młodego wyprawić do zerówki.
Andzia... czas się zbliża nieubłaganie... ja testuje we wtorek i wtedy też idę do gina z tym progresteronem bo niestety jutro nie dam rady.... więc albo mnie zaleje krew albo szczęście [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
powiem Wam ze mam mieszane uczucia. W środę miałam takie uderzenia gorąca w pracy, prawie cały czas kuł mnie prawy jajnik, a i strasznie bolały mnie cyce[emoji6]. A teraz nic... cisza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry