reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Dzień dobry dziewczynki.ja jeszcze godzinka pracy i do domu spać [emoji99][emoji99][emoji99]

Objawy warto zapisywać bo czasami mogą okazać się faktycznie ciazowe a czasami tak jak mnie zupełnie na okres a przecież było na 88% pozytywny test....:-) trzymam za was strasznie mocno kciuki :-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Witam się z Wami [emoji2]
Kawkę już piję i zastanawiam się co na śniadanie dziś byśmy zjedli.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co nie mila sytuacja mnie spotkała w pracy jedna babeczka z innego stołu podeszla i my się pytamy gdzie ta dziewczyna za która ona stoi a ta ze zaciazyla ( to było pewne bo jest zaraz po slubie) więc okey a ona ni z gruchy ni z pietruchy mówi do mnie "chodź do nas zaciazysz szybko bo od nas już trzy poszły "ale mnie to wnerwilo bo ktoś musiał jej już wypeplac ze mam problem no bo jak inaczej ode mnie tego nie wie jak dzisiaj na nocce będzie coś piepszyc to jej się wprost zapytam skąd ma i formacje ze zajść nie mogę ale jestem zła [emoji35][emoji35][emoji35][emoji36][emoji36][emoji36]

Wiecie co nie mila sytuacja mnie spotkała w pracy jedna babeczka z innego stołu podeszla i my się pytamy gdzie ta dziewczyna za która ona stoi a ta ze zaciazyla ( to było pewne bo jest zaraz po slubie) więc okey a ona ni z gruchy ni z pietruchy mówi do mnie "chodź do nas zaciazysz szybko bo od nas już trzy poszły "ale mnie to wnerwilo bo ktoś musiał jej już wypeplac ze mam problem no bo jak inaczej ode mnie tego nie wie jak dzisiaj na nocce będzie coś piepszyc to jej się wprost zapytam skąd ma i formacje ze zajść nie mogę ale jestem zła [emoji35][emoji35][emoji35][emoji36][emoji36][emoji36]

Jadzia nie przejmuj się takimi 'życzliwymi', olej ją i tyle! Są ludzie którzy zamiast zająć się własnym życiem interesują się życiem innych!! Nic się nie denerwuj i myśl o sobie[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wpusć i wypuścic w du...ie miej ich! Już niedługo zobaczą twoje l4 na ciążę [emoji10][emoji10]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Staram się no nic dziewczynki zjadłam bułkę na mleku zrobiłam zakupy mogę się położyć spać odezwę się po 14stej buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry