Pisałam , że u mnie roznie z cyklami jest, raz mam 34 a raz zdarzylo mi sie 41, 13.12 bylam u gina potwierdził ze owulka sie zaczela bo widzial dojrzaly pecherzyk, wiedz dzialaismy do 21.12 i @ powinna być dzisiaj wedlug aplikacji FLO, poczekam jeszcze do piątku.
reklama
Oo rany kamień z serca. Strasznie mnie zdenerwowala ta koleżanka.Aga ale to jak ktoś ma chorą tarczycę... ja mam Hashimoto i od kiedy zaczęłam planować ciążę dostałam tabletki i muszę być pod stałą kontrola endokrynologa.... jeśli masz zdrową tarczycę to nie masz się co przejmować[emoji5]
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
moniabat
Fanka BB :)
Aga wierzę Ci[emoji5] ale głowa do góry będzie dobrze[emoji5]
jadzia715
No hej moje kochane nie pisałam nic już wczoraj bo marzyłam tylko o tym żeby się położyć spać a wiec tak poszłam byłam zbadał mnie no i jest ciałko żółte po owulacji z prawego jajnika będziemy widzieć co będzie dalej z tym cialkiem czy się wchlonie czy będzie z tego dzidzia: -)
No i podpisalam zgodę na inseminacje dostałam 3 recepty jedna na Aromka dwie na fostimon po 3 zastrzyki i jedna na ovitrelle na pęknięcie no i 3 dc mam wziąć na raz 8 tabletek Aromka jak kiedyś co byłam nim stymulowana no i 6 dc pierwszy zastrzyk z fostimon a kolejny 36h później: -) no i 8dc do niego na wizytę czy te pęcherzyk ogóle rosną i ile ich jest no i około 11-14dc zabieg :-) Maz idzie oddać nasienie a ja później sobie idę i lekarz robi resztę :-)
Ale zyczyl mi.mój doktor żebym już była w ciąży :-) no oby bo piersi chce mi rozerwać tak bolą
" kto nie walczy ten nie niańczy "
No i podpisalam zgodę na inseminacje dostałam 3 recepty jedna na Aromka dwie na fostimon po 3 zastrzyki i jedna na ovitrelle na pęknięcie no i 3 dc mam wziąć na raz 8 tabletek Aromka jak kiedyś co byłam nim stymulowana no i 6 dc pierwszy zastrzyk z fostimon a kolejny 36h później: -) no i 8dc do niego na wizytę czy te pęcherzyk ogóle rosną i ile ich jest no i około 11-14dc zabieg :-) Maz idzie oddać nasienie a ja później sobie idę i lekarz robi resztę :-)
Ale zyczyl mi.mój doktor żebym już była w ciąży :-) no oby bo piersi chce mi rozerwać tak bolą
moniabat
Jadziu bardzo mocno trzymam kciuki żebyś już była w ciąży[emoji9]
Ja teraz muszę określić dokładnie owu bo muszę zrobić progresteronu w 7 dniu po owu... A jak na złość testy pokazują co innego a temp co innego ehh później zrobię prtscr wykresu to mi to pomożecie rozszyfrować [emoji5]
Ja teraz muszę określić dokładnie owu bo muszę zrobić progresteronu w 7 dniu po owu... A jak na złość testy pokazują co innego a temp co innego ehh później zrobię prtscr wykresu to mi to pomożecie rozszyfrować [emoji5]
jadzia715
No wiesz co ja mam dziwne przeczucie ze owu była jeszcze później no ale teraz już po ptokach czekam do niedzieli co to będzieJadziu bardzo mocno trzymam kciuki żebyś już była w ciąży[emoji9]
jadzia715
Supcio czekamy na zdjęcie kropki: -)Dziewczyny umówiłam wizytę do gina na 11 stycznia [emoji2][emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
moniabat
Ewa super[emoji5] fasolinka będzie miała sesję zdjęciową [emoji4]
Podziel się: