reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Ja z drugą córka tak miałam pisałam trzeba o tym, robiłam test w dniu miesiączki i nie wyszedł dopiero po kilku dniach, a mojej siostrze w ogóle nie wychodziły testy a była w ciąży dopiero po około 2 tyg od terminu spodziewanej miesiączki wyszły dwie kreski chodź ta druga noe zbyt wyraźna [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ostatni wynik 2.3 i gin nie mówił nic o chorej tarczycy.Na starcie miałam badania przytarczyc ,usg i inne - wynik był luks. Tylko zdziwiło mnie ze koleżanka( robiąca dr z tematu tarczycy ) twierdzi ze wynik dla panującej ciążę to MNIEJ niż 1...Aga ja dziś byłam i endokrynologa i miałam 1.3 po zmniejszeniu dawki leku i powiedziała że oki. Teraz mam odczekać z 3 tygodnie i powtórzyć.. powiedziała że jak będzie 2- 2.5 to będziemy zmniejszać zeby już na stałe unormować. A mój gin powiedział że najlepsze jest tak do 1.5[emoji5]
Ty masz nadczynność czy niedoczynność?
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Andzia369
Są z tym że lekarz zaznaczył mojej siostrze, że owulka jej się przesunela i zaszła 2 dni przed miesiączka... Myślę że jak owulka występuje o czasie test powinien wyjść pozytywny w dniu spodziewanej miesiączki czy też chwilkę po... No chyba że tak jak Jadzia wyżej wspomniała owu się nieźle przesunie [emoji4]
moniabat
Aga ale to jak ktoś ma chorą tarczycę... ja mam Hashimoto i od kiedy zaczęłam planować ciążę dostałam tabletki i muszę być pod stałą kontrola endokrynologa.... jeśli masz zdrową tarczycę to nie masz się co przejmować[emoji5]
reklama
jadzia715
Ja mam malutla tarczycę po prostu mi się nie wykształciła miałam zrobione USG i wyszło ze powinna mieć chyba 18 mm a moja ma zaledwie 8mm ale mimo to hormony wydziela prawidłowo no i ogólnie prawidłowo funkcjonuje
" kto nie walczy ten nie niańczy "
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Podziel się: