reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hejka, testowalam rano i narazie jest biel @miala byc dzisiaj, dalej pobolewaja mnie piersi a raczej kluja, brzuch pobolewa ale nie tak jak na@ cera mi sie poprawila no nic odczekam kilka dni i jak sie niepojawi @ to zrobie bete
I tak będzie najlepiej bo beta jest pewna

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi jakie tsh powinno być przy planowaniu ciąży ? Szału dostane. Kilku lekarzy mówi ze max 2.5 a kolejny ze max 1 8-( co mówi Wasz lekarz ?

Aga ja dziś byłam i endokrynologa i miałam 1.3 po zmniejszeniu dawki leku i powiedziała że oki. Teraz mam odczekać z 3 tygodnie i powtórzyć.. powiedziała że jak będzie 2- 2.5 to będziemy zmniejszać zeby już na stałe unormować. A mój gin powiedział że najlepsze jest tak do 1.5[emoji5]
Ty masz nadczynność czy niedoczynność?

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

Mi mój gin i endo powiedział ze 2 ja miałam.2.16 i powiedział ze jest ok ale mam w marcu powtórzyć

Możliwe ze owulka sie przesuneła, cykle mam rozne czasami teraz mam 34 ale mialam i 41 wiec nie wiem, narazie czekam, chociaz inaczej sie czuje niz przed okresem, no nic zobaczymy co bedzie do piatku, jak nie dostane to ide na bete:)

Możliwe ze owulka sie przesuneła, cykle mam rozne czasami teraz mam 34 ale mialam i 41 wiec nie wiem, narazie czekam, chociaz inaczej sie czuje niz przed okresem, no nic zobaczymy co bedzie do piatku, jak nie dostane to ide na bete:)
No to mocno trzymał za Ciebie kciuki oby się udało to o czym marzymy wszystkie ja się zbieram powoli do gina

reklama
Do góry