reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Zdjęcie zdjęciem... Ale Ja tylko pragnę usłyszeć że jest dobrze. I co wizytę słyszeć serduszko [emoji176] bijące...
Nawet nie wiecie jak się boję.
Ale gdzieś tam podświadomie czuję , że będzie dobrze[emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa oczywiście że będzie dobrze[emoji5] maluszek będzie zdrowiuteńki[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba jeszcze kochana serduszka nie będzie ....

" kto nie walczy ten nie niańczy "
4t6 czyli 5 się zaczął, a jak pójdę w czwartek w następnym tygodniu to będzie 6t1d więc początek 7. Muszę iść czy tak czy tak bo oszaleje.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Idź żeby mieć spokojna głowę :-) jak Wam minął dzień ? Dopiero dziś wróciłam do pracy. Przerwa świąteczno- noworoczna w szkole. jestem w szoku pourlopowym. Czekam na testowanie. Biorę grzecznie luteine

Hej agawid, u mnie dni płodne się kończą oczywiście w pełni wykorzystane i czekanie na testowanie [emoji3] zaszalalam na noc i nazamawialam żarcia z chinczyka buu nigdy tego nie robię i żałuję bo jestem tak napchana że chyba nie zasne [emoji58][emoji58][emoji58] [emoji39][emoji39]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Agawid wspolczuje ja do tej pory się nie mogę w pracy ogarnąć a przecież chodziłam do pracy miedzy świetami a nowym rokiem .

Dzisiejszy dzień zaczął się mdlosciami w nocy obudzil mnie mocny ból podbrzusza nie wiem co to jest i dlaczego tak ale podejrzewam ze od mleka bo wypiłam na noc kakao i na sile poszłam spać no i tak mnie muli ale w niedzielę ma być @ wiec różnie to można interpretować. Ale jestem pewna wręcz ze przyjdzie ale to nic jakoś nie mam do niej żalu trudno się mówi ;-)

Hej dziewczynki
Agawid wspolczuje ja do tej pory się nie mogę w pracy ogarnąć a przecież chodziłam do pracy miedzy świetami a nowym rokiem .

Dzisiejszy dzień zaczął się mdlosciami w nocy obudzil mnie mocny ból podbrzusza nie wiem co to jest i dlaczego tak ale podejrzewam ze od mleka bo wypiłam na noc kakao i na sile poszłam spać no i tak mnie muli ale w niedzielę ma być @ wiec różnie to można interpretować. Ale jestem pewna wręcz ze przyjdzie ale to nic jakoś nie mam do niej żalu trudno się mówi ;-)

Cześć kochane[emoji5] Jadziu mdłości to dobra oznaka[emoji6] ale ten ból to nie wiem.... ja z cyklu na cykl obserwuje coraz to dziwniejsze objawy[emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli natomiast chodzi o powrót do pracy do dołączę do Was bo mam okropny kryzys... jak tylko wchodzę do pracy to chce mi się od razu spać[emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć kochane[emoji5] Jadziu mdłości to dobra oznaka[emoji6] ale ten ból to nie wiem.... ja z cyklu na cykl obserwuje coraz to dziwniejsze objawy[emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli natomiast chodzi o powrót do pracy do dołączę do Was bo mam okropny kryzys... jak tylko wchodzę do pracy to chce mi się od razu spać[emoji23][emoji23][emoji23]

Skąd ja to znam :-D
Tez mam takie dziwne coś:-D
Mdłości u mnie są zawsze oznaka zbliżającej się @ zastanawiam się co będzie dalej czy wogóle iść dzisiaj do pracy czy sobie odpuścić bo mam 12h

reklama
Jadzia jeśli masz możliwość zostania w domu to się nie zastanawiaj[emoji16]

Do góry