reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej dziewczynki moje kochane :-) witam się w nowym roku 2018 :-)
Coś mi się porobiło bo ogóle nie dostaje powiadomien na telefon ze coś pisalyscie: -(
Ja kochane testuje 7 stycznia a jutro spróbuje się wbić do mojego gina jak nie jutro to na czwartek
Sylwester był świetny bawiliśmy się mega a teraz ledwo żyje więc idę legac i oglądać kevina buziaczki skarbusie

Trzymał za was dziewczyny mocno kciuki :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Pol99 daj znać [emoji3]
Jadziu my też pobalowali[emoji8] odpoczywaj już nie mogę doczekać się twojego testowania [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie będzie kochane szalu chociaż temp prawidłowo 8dpo poszła w górę jeszcze 6 dni i się okaże co i jak ale nie nastawiam się bo będzie boleć :-( buziaczki

No wiem coś o tym w zeszłym cyklu dużo nadzieji narobił mi te super tesciki ....Z netu

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry serduszka :-*:-*ja już na nóżkach robię kawke i do pracy w tym tygodniu na szczęście tylko dwie dwunastki czwartek i piątek i znów cały weekend wolny :-) cieszę się bardzo: -)
Muszę dzisiaj po południu odjechać do sklepu i kupić kalendarz no kurczę na śmierć zapomniałam hihi :-):-)
Buziaczki moje kochane dziewczynki miłego dnia wszystkim życzę :-*:-*:-*:-)

reklama
Witam[emoji5] ja już też w pracy[emoji5] Jadzia a ja mam tyle kalendarzy... chyba się w tym roku wszyscy zmówili i mogłabym powiesić po 1 na każdej ścianie[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
A ja ani jednego....nie wybacz mam....w telefonie [emoji3][emoji3]

Do góry