reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
Rybciu to super, jaka bedziecie mialy oszczednosc :-D A jak na spacerach ubierasz jej? Czy ryzykujecie? :-D:-D:-D:-D
A u nas dzis tez kupcie do nocnika :tak::tak::tak: Maja zaczela zaciskac nogi i popatrzyla na mnie i ja posadzilam i bylo beeeeeee.:-D:-D:-D

Gratulacje dla Dominiki :tak:
Długo się bawiłaś w latanie ze scierką Rybciu? Nie wkładałaś w ogóle pieluchy, czy tetrowe?
Noszę się z myślą o takiej nauce i nie mogę się zabrać. Na dzień dzisiejszy musiałabym to zlecić niani :-(

Magdalena w niedziele będzie dopiero 2 tygodnie jak zaczęliśmy uczyć się siusiu do nocniczka.Ale mogę powiedzieć ze już od poniedziałku Dominika zaczęła ładnie wołać situ situ
A od samego początku Dominika chodziła w majtkach i rajstopkach.Żadnych jej tetrowych pieluch nie wkładałam.Pierwsze dni to latałam nawet z 10 razy ze ścierą,ale teraz nie ma takiej potrzeby.Jednego dnia to pamiętam że właśnie ją dobre 10 razy przebierałam.Szlak mnie trafiał ale nie dałam za wygraną.I są tego efekty dziś
Że jest kolejny dzień suchych rajstopek.

Żeby nie zapeszać napiszę, że od soboty w domu nie ma pampersów. No z wyjątkiem spania.

reklama
Do góry