reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

idziu cierpliwości dla Kamilki.
Nie każde dziecko od razu wie co ma robic na nocniczek.
Moja Dominika 4m_ce temu uciekała z nocnika.
A jakiś miesiąc temu sama zaczęła ściągać rajstopki i siadać na nocnik z pampersem.
Więc stwierdziłam że może to juz czas uczyć Domini robić siusiu na nocnik.I trafiłam w dziesiątkę bo wiedziała już o co chodzi z nocnikowanie.

reklama
heh własnie miałam to napisać :-D A to, że Cie w nocy obudziła, to jest naprawdę wielki krok!!! Dominika jest bardzo mądra dziewuszką, żeby moje dziecko tak chciało buuuuuuu ;-)

Tak tak każdemu jest potrzebny jakiś urlop.Ale my z niunią może innym razem skorzystamy z zaproszenia.
A dziś mogę wam dziewczyny napisać ze Dominika wczoraj przez cały dzień tylko raz zrobiła siusiu w majteczki.

U nas dzis 3 siuski na ziemie ale kupka byla do nocniczka> Maja jaka zadowolona jak lata w samych majteczkach. No i ja wyczailam kiedy chce jej sie siku, jak lata bez pampa to jak jej sie chce to lapie sie za majteczki i zaciska nogi no i zaraz mamy kaluze :tak:

reklama
Do góry