reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Kurcze, a u nas jakas dziwna akcja sie zaczela. Vika biega bez pampersa od maja i wszytsko bylo ok, ale od miesiaca doslownie nie ma siusiania, aby nie miala mokrych majtek a czesto tez spodenek czy rajstop. Zastanawialam sie czy to nie jakies problemy z pecherzem, ale przeciez wtedy by ciagle latala do wc, a jest ok.
Powinnam z tym isc do lekarza? :confused:

reklama
Ja bym chyba poszla,bo rozumiem ze popuszcza czy cos takiego tak???Bo to nie tylko pecherz moze byc przeziebiony bo tak jak mowisz czesto by szla.Moze po prostu klopot z nietrzymaniem sie zrobil.Zreszta kto pyta nie bladzi i wydaje mi sie smialo do lekarza mozna isc.Moja szwagierka miala klopoty jak byla mala wlasnie z nietrzymaniem i lepiej szybko tym sie zajac:yes:

jasne idz Priscilla, ale powiem Ci ze Antek jakis czas temu bardzo czesto siusiał, co chwilke, tez zrobilismy badani i jest oki;-)
I na weekend chyba zmotywuje sie i schowam pampki.... wyjezdzamy do wronek na weekend wiec moze tak zle nie bedzie, nie obsika mi parkietu hehe.

reklama
Do góry