reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Kurcze, a u nas jakas dziwna akcja sie zaczela. Vika biega bez pampersa od maja i wszytsko bylo ok, ale od miesiaca doslownie nie ma siusiania, aby nie miala mokrych majtek a czesto tez spodenek czy rajstop. Zastanawialam sie czy to nie jakies problemy z pecherzem, ale przeciez wtedy by ciagle latala do wc, a jest ok.
Powinnam z tym isc do lekarza? :confused:

reklama
Ja bym chyba poszla,bo rozumiem ze popuszcza czy cos takiego tak???Bo to nie tylko pecherz moze byc przeziebiony bo tak jak mowisz czesto by szla.Moze po prostu klopot z nietrzymaniem sie zrobil.Zreszta kto pyta nie bladzi i wydaje mi sie smialo do lekarza mozna isc.Moja szwagierka miala klopoty jak byla mala wlasnie z nietrzymaniem i lepiej szybko tym sie zajac:yes:

jasne idz Priscilla, ale powiem Ci ze Antek jakis czas temu bardzo czesto siusiał, co chwilke, tez zrobilismy badani i jest oki;-)
I na weekend chyba zmotywuje sie i schowam pampki.... wyjezdzamy do wronek na weekend wiec moze tak zle nie bedzie, nie obsika mi parkietu hehe.

reklama
Do góry