reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Vici - super.
Ja już na prawdę myślałam, że u nas (czyli u Jagody) to sie do przyszłego roku przesunie.

Ja tam zawsze jestem mała ;p

reklama
No Victor az tyle to nie mowi :-)Zrobil raz w majtki ale potem do wc bez problemow :-)No ale nie zagladnely do torby i ubraly go w ciuchy przedzkolne nawet dobre byly :-DA w reklamowce 2 zmiany chiuchow heheh

I u nas znowu porazka nocnikowa:-(Antek sie nam ostro buntuje. Nie wiem co juz tu wynyślec. Jak ma checi to sam siada na kibelek a jak nie to chyba tylko na siłe zostało. Najczesciej to sam pampersy na zmiane przynosi. Chyba przestane je kupowac zeby ich nie było w domu.

A może na początek schowaj i powiedz, że nie ma. Ciekawe, jak zareaguje?

A ja nie wiem, co ze żłobkiem. Nie mam pojęcia, czy zacząć Jagodę wysyłać w majtkach, czy jeszcze trochę poczekać. Ile ubrań na zmianę.
Muszę chyba pogadać z babkami.

U nas maly w majtak juz smiga nawet na zakupy :-)Do przedszkola tez majtki i 2 zmiany choc narazie tylko w 1 dzien sie przydaly,no ale lepiej miec na zapas.Ostatnio dzienne drzemki bez pampka sa i jakos sucho jest.
Marta ja tez bym schowala i poczekala na reakcie.na sile nie ma co bo tylko sie zrazi.

Pogadałam wczoraj z panią w żłobku.
Ona stwierdziła, żeby na razie jeszcze puszczać Jagodę w pampku, ale będzie się młodej pytała częściej, czy nie chce sikać. Chyba, że sama stwierdzę, że lecimy bez i daję kilka par ubrań na zmianę.

Tyle, że Jagoda zostaje w domu, bo katar sie zaczął, a my znowu przed weselem.

skoro Jagoda chodzi w domnu w majtach a panie i tak beda sie jej pytc (tylko czy beda ? ) to moze jednak nie wracac do pampka i wysylac w majtkach ? szkoda sie cofac ...

no i szybko sie kurujcie :)

reklama
Do góry