reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
U nas noce z pielucha. Cieplo to duzo pije przed spaniem, mysle ze jak juz bedzie chlodniej to automatycznie bedzie mniej pila wiec wtedy zrezygnuje z pieluch.
W przedszkolu brak pampersow wiec w szafce odziez na zmiane :-):-):-):-)

tak, sikała.
Ale w poniedziałek już nie chciała (mam nadzieję, że to chwilowe).
Zesikała się jak wstała z nocnika.

No to przyleciała druga jaskółka.

Wczoraj też całe popołudnie w majtasach :)
Chyba po mnie ma sikanie, bo znowu chyba z 10 razy z nią leciałam pod krzaczek.
Jak tak dalej pójdzie, to zasika cały Ośw.

A w domu w końcu usiadła na nakładkę i nawet kupsko wylądowało w WC
Mam nadzieję, że jej się nie odwidzi.

Aha, bo z tego też się cieszę.
Ani jednaj wpadki nie było :o)

joaska to duze postepy ... pogratulowac ... coraz wiecej tych jaskolek :)
u nas problemy z kupka tez jakby sie unormowaly ... mala robi co 2-3 dni bez wiekszych problemow ... oby i u nas tak zostalo :)

Jejku, nawet nie wiecie, jak się cieszę, że ona w ogóle sika.
Szczęśliwa bym była nawet jakby sikała po nogach :)

Gratulacje ogromne.U nas krzaczki tez juz ulubione sa:-)i jeszcze miejsce sobie sam wybiera :-D
Oby tak dalej i bede trzymac kciuki:yes:aby sie nie zmienilo.
U nas kupki w majtki sie zaczely :-/ ale siku juz na nocnik caly czas a na spacerach tez wola(ale pampek w razie co tez jest)

reklama
Ja to podobno byłam fanką sikania ;p

Vici - dziwne z tą kupą. Może mu się cos nie podobało na nocniku?

Do góry