reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Po nocy pampki sa dosc duze i u nas do tego dalekoooo,ale w dzien zrobily sie krotkie spanka bo budzis ie i odrazu sisi :-)Och cierpliwosc poplaca:yes:A prob bylo.....nawet juz nie pamietam
Idziu wiec trzymam kciuki za suche spanko

reklama
vici u nas po nocnym spaniu pampers od tygodni jest suchy (moze poza 2 wpadkami) a nocnik pelny ... wiec zdam relacje jutro jak bylo :)
i masz racje - cierpliwosc poplaca wiec zyczej jej duzo :)

A ja będę miała bojowe zadanie w Szkocji aby nauczyć siostrzenice na nocniczek robić siusiu.
Mam nadzieje że mała Oleńka podpatrzy Domini i będzie robić z nią siusiu do nocniczka.
Mojej Domini do dziś się zdarza zrobić siusiu w nocy w pampka.

dzieki w imieniu kamilki :)
pamietam ze z michalem bylo tak samo ... dosyc szybko zaczal budzic sie po nocy z sucha pielucha ... ale nie pamietam kiedy ostawilismy calkowicie :)

Tydzien minal wiec zdaje relacje :-D ;-)Victor sam wola siku nieraz 1 wpadka sie zdarzy w ciagu dnia a nieraz wcale.Kupka nie zawsze ale to kwestia czasu pewnie.Pampers tylko do spania i na dzemki(nieraz spacery te dluzsze czy zakupy)No i wczoraj 1 raz sie odwazyl i zrobil siku na ogrodzie a jak sie cieszyl :-)Moze teraz na zewnatrz pojdzie z gorki zobaczymy.I jednak cierpliwosc poplaca jak pisalam wczesniej :yes:W poniedzialek sam zaczol wolac ku mojemu zdziwieniu i juz tydzien bez pampka jest!No niedziela byla dniem buntu ale wybaczam mu :-p

reklama
Do góry