reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Po nocy pampki sa dosc duze i u nas do tego dalekoooo,ale w dzien zrobily sie krotkie spanka bo budzis ie i odrazu sisi :-)Och cierpliwosc poplaca:yes:A prob bylo.....nawet juz nie pamietam
Idziu wiec trzymam kciuki za suche spanko

reklama
vici u nas po nocnym spaniu pampers od tygodni jest suchy (moze poza 2 wpadkami) a nocnik pelny ... wiec zdam relacje jutro jak bylo :)
i masz racje - cierpliwosc poplaca wiec zyczej jej duzo :)

A ja będę miała bojowe zadanie w Szkocji aby nauczyć siostrzenice na nocniczek robić siusiu.
Mam nadzieje że mała Oleńka podpatrzy Domini i będzie robić z nią siusiu do nocniczka.
Mojej Domini do dziś się zdarza zrobić siusiu w nocy w pampka.

dzieki w imieniu kamilki :)
pamietam ze z michalem bylo tak samo ... dosyc szybko zaczal budzic sie po nocy z sucha pielucha ... ale nie pamietam kiedy ostawilismy calkowicie :)

Tydzien minal wiec zdaje relacje :-D ;-)Victor sam wola siku nieraz 1 wpadka sie zdarzy w ciagu dnia a nieraz wcale.Kupka nie zawsze ale to kwestia czasu pewnie.Pampers tylko do spania i na dzemki(nieraz spacery te dluzsze czy zakupy)No i wczoraj 1 raz sie odwazyl i zrobil siku na ogrodzie a jak sie cieszyl :-)Moze teraz na zewnatrz pojdzie z gorki zobaczymy.I jednak cierpliwosc poplaca jak pisalam wczesniej :yes:W poniedzialek sam zaczol wolac ku mojemu zdziwieniu i juz tydzien bez pampka jest!No niedziela byla dniem buntu ale wybaczam mu :-p

reklama
Do góry