reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

No jakos mu nie pasuje ani na wc ani na nocnik :-/ sama nie wiem dlaczego.Mam nadzieje,ze przejdzie mu to wszystko i skoncza sie kupki majtkowe.

reklama
Na razie super. Nadal bez wpadki :)
W żłobku też chyba dobrze, bo przez 4 dni ubyły 2 pampersy.
Śpi jednak w pieluchach i pewnie jeszcze trochę pośpi, bo sika w nocy jak najęta.
Szyby można wybijać tą pieluchą po spaniu (zawsze tak było).
No i w dzień też drzemka w pieluszce.
I jak nie cierpi myć rąk (kolejne widzimisię Jagody), tak po sikaniu i wycieraniu od razu wskakuje sama na stopień do mycia rąk.
Nie kumam tego dziecka!!!

No Joaska widze duze postepy Jagoda poczyniła:tak:
U nas tez praktycznie ebz pampka ale róznie bywa, na spanie zakładany obowiazkowo jest ;-)
I musze chyba pozadnie sie za to wziac bo obciach bedzie na zjezdzie jak tylko mój Syn z pampkiem bedzie pomykał:szok:

no coś Ty - ja to się nie łudzę, że przez najbliższe miesiące wyeliminujemy pieluchę w nocy. A zobaczymy w weekend, co to będzie, przez cały dzień bez pieluchy.

I my na weekend do wronek jedziemy, moze sie skusze i na noc bez pieluchy połoze... a moze lepiej nie, materacy szkoda:-D;-)

reklama
joaska gratuluje postepow :)
maarta ty sie nie przejmuj ... to taki wiek ze jesczze mozna z pampkiem biegac :)
u nas mala ma pod przescieradlem taki podklad ceratowy ... bez tego nie zaczela bym nauki spania bez pamkpa w nocy ... wlasciwie takie podklady to u mnie od poczatku leza bo maa czesto sie przesikiwala ... ale odpukac 2 tygodnie minely z jedna wpadka w nocy jak mala sie posikala ... teraz zdaza sie ze sie obudzi i chce siku ... to biegne po nocnik ... mala robi i dalej lulu :)

zycze wszystkim powodzenia w dalszych naukach :)

Do góry