reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

No jakos mu nie pasuje ani na wc ani na nocnik :-/ sama nie wiem dlaczego.Mam nadzieje,ze przejdzie mu to wszystko i skoncza sie kupki majtkowe.

reklama
Na razie super. Nadal bez wpadki :)
W żłobku też chyba dobrze, bo przez 4 dni ubyły 2 pampersy.
Śpi jednak w pieluchach i pewnie jeszcze trochę pośpi, bo sika w nocy jak najęta.
Szyby można wybijać tą pieluchą po spaniu (zawsze tak było).
No i w dzień też drzemka w pieluszce.
I jak nie cierpi myć rąk (kolejne widzimisię Jagody), tak po sikaniu i wycieraniu od razu wskakuje sama na stopień do mycia rąk.
Nie kumam tego dziecka!!!

No Joaska widze duze postepy Jagoda poczyniła:tak:
U nas tez praktycznie ebz pampka ale róznie bywa, na spanie zakładany obowiazkowo jest ;-)
I musze chyba pozadnie sie za to wziac bo obciach bedzie na zjezdzie jak tylko mój Syn z pampkiem bedzie pomykał:szok:

no coś Ty - ja to się nie łudzę, że przez najbliższe miesiące wyeliminujemy pieluchę w nocy. A zobaczymy w weekend, co to będzie, przez cały dzień bez pieluchy.

I my na weekend do wronek jedziemy, moze sie skusze i na noc bez pieluchy połoze... a moze lepiej nie, materacy szkoda:-D;-)

reklama
joaska gratuluje postepow :)
maarta ty sie nie przejmuj ... to taki wiek ze jesczze mozna z pampkiem biegac :)
u nas mala ma pod przescieradlem taki podklad ceratowy ... bez tego nie zaczela bym nauki spania bez pamkpa w nocy ... wlasciwie takie podklady to u mnie od poczatku leza bo maa czesto sie przesikiwala ... ale odpukac 2 tygodnie minely z jedna wpadka w nocy jak mala sie posikala ... teraz zdaza sie ze sie obudzi i chce siku ... to biegne po nocnik ... mala robi i dalej lulu :)

zycze wszystkim powodzenia w dalszych naukach :)

Do góry