reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Gratki wszystkim :yes:
I u nas postep powakacyjny,maly robi na nocnik prawie zawsze.Za to na polku w gatki :-(W domku uskutecznilam maly szantarz ale dziala i to sie liczy.Victor jest bajkowy i teraz za siusiu w nocnik albo do wc ma 1 bajke na cebeebes.O dziwo dziala wysmienicie.Teraz po zrobieniu wylewa sam,spuszcza wode i leci do pokoju krzyczac bajaaaaa
Kupki juz tez czesto w nocnik :-)

reklama
Vici nic tylko kupic przenosne dvd na baterie, nocnik w reklamowke i mozna szalec :-p:-p:-p:-p:-p:-p
NO u nas tez Majcik sie przelamala z kupa, od 3-4 dni sama wola kupke albo sama sobie bierze nocnik i idzie gdzies sie schowac i nie wolno wtedy z nia siedziec, jak skonczy to wola"mamamma takkkk" i dupoa juz czeka na wytarcie :-):-):-)
Z sikaniem do nocnika czy kibelka nie ma problemu jak sie zapomni to troche poposci :-)

Wczoraj Victor nas z ogrodu pogonil wieczorkiem bo chcial siusiu i za cholerke nie tam tylko w domu.No odrazu po wejsciu wyladowal na nocniku i zalatwil pitrzebe heh.
A popoludniu tak sie wsciekal na mnie,ze nie pozwalam do okna otwartego mu podejsc ze az ze zlosci sie posikal w jadalni normalnie padlam prawie ze smiechu:-DZapytalam czy zo ze zlosci na mnie zrobil tu a on,ze tak!Wymiekam

NO sikanie ze zlosci to u majcika norma, Darkowi ostatnio zeszczala sie w lozeczku :-) Dobrze ze byla cerata, to chociaz materac byl suchy :-)

Wieczorkiem 4 razy sciagalam pampka i spodnie od pizamy malemu bo si i si i nawet zrobil za kazdym razem :-)Jakos szybko poszko i super:yes:

reklama
a ja dzisiaj zamierzam nie zakladac juz malej pampka na nocne spanie ... zobaczymy jak bedzie - zapowoada sie dobrze :)

vici oby dalej juz szlo w takim tempie :)
woloszki ciesze sie ze z kupkami juz lepiej ...

Do góry