reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
A ja tak sobie mysle,ze Victor to do szkoly pojdzie z pampkiem:-)Normalnie cieszy mi sie w twarz i sika po nogach :-/ nic mu nie wadzi i na nocnik siuada jak juz zrobi:no:Ale mi tez podobno nie porzeszkadzala mokra tetra wiec czego tu sie spodziewac:confused:No ale do szkoly to bez pieluchy poszlam :-D:-D

No gratuluje postepow. U nas cos dzis ruszylo :-)Maja cala kupe zrobila do nocnika. Mama ja posadzila na nocnik przed spaniem, chciala siku a zrobila kupke. Myslelismy ze zaraz wstanie i reszte zrobi na dywan. Mam sie jej pyta czy juz skonczyla a ona ze jeszcze nie. I wstala jak zalatwila cala sprawe, zobaczymy jak bedzie jutro, no ale pierwszy krok zrobiony.

Masz racje. W sumie to nie ten watek. Ale od poniedzialku babcia dogadza jej w zupkach. I je wszystkie. Przychodzi z dworu i wola ze "upke" chce. Gorzej ze sniadaniami, zje z 5-6 lyzek kaszki i stop. Dopcha jakims serkiem wiec mysle ze jej starczy. A na kolacje znow "upka" :-):-)

Woloszki to super i oczywiscie nie ma to jak z babcia(choc Joaska chyba tego nie potwierdzi;-) )
U nas minela bojazn przed wc i teraz tylko tam chce siku a na nocnik siasc nie chce:confused:odwidzial mu sie.No ale wazne,ze wola i chce bo w koncu moze beda podlogi suche :-D

Joaśka potwierdzi, Joaśka narzeka na prababcię :-D
woloszki - super,że nastąpiło jakieś przełamanie. Może to te upki?

reklama
woloszki super :)

a ja tylko sie pochwale ze nie pamietam kiedy osytatnio mialam mokre podlogi ... chociaz 2 noce temu musialam mala przebrac lacznie ze zmiana poscieli bo sie posikala jakos niefortunnie podczas snu ... oczywisciepielucha byla prawie such :)

Do góry