reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

Gratuluję postępów:tak::tak:

U nas po powrocie znad morza jakoś znowu nie mogę się zebrać, żeby podjąć póby nowy bezpampersowych:zawstydzona/y: Nie chce mi się tak latac co chwilkę i sprawdzać, czy już jest mokro i ew. sadzać ją na nocnik:zawstydzona/y:
Ale przyzwyczajam sie do tej myśli i za dwie, trzy nocki znowu zacznę nocne treningi:tak:

reklama
No widze ze powoli sie u wszystkich cos ruszylo.
JOaska jest juz dobrze ze nie placze. Wiesz ona naprawde musi byc bardzo wrazliwa, oj jak sobie poradzi z nia Maksik jak on tez z takich wrazliwych :-p:-p:-p
U nas w dzien juz nie spimy z pampersem, jak na razie byla jedna wpadka. Pampers ubieram tylko na noc albo jak jedziemy dlugo autem bo czesto ciezko z jakims pargingiem i poboczem. Z kupka hmmm roznie raz zawola, np wczoraj slicznie zrobila a przedwczoraj w majtki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: No ale jest chociaz jakis postep:-):-)

Irlandia gratulacje dla Olka, najwaznijesze by sie nie bał.
Ja tez najdluzej to chyba na dwor chodzilam z pileuchą, bo w nocy Natalka jakos nie sikała i szybko przestalam jej zakladac :-)

vici u nas tez byla recesja a potem znowu do przodu ... czasmi trzeba sie cofnac o dwa kroki do tylu zeby zrobic jeden do przodu ... a potem juz z gorki - tak wiec trzymamy kciuki :)

Gratulacje dla nowych postępów z pożegnaniem się z pieluszkami.
U nas w dzień już dawno Domini nie miała pampka.Chyba juz od lutego jej nie zakładam.
Na noc jej jeszcze zakładam bo czasem raz w tygodniu siusiu jest w pamperku.
A teraz jak wracam z pracy po 24 to wysadzam Domini na nocniczku i pielucha sucha.

reklama
Witajcie po długim czasie!

Wielkie gratulacje dla wszystkich dzieci co juz dają rodzicom zaoszczędzic na pieluchach :). U nas niestety narazie kupujemy papmpesy, Mateusz od święta usiadzie na nocnik i zrobi siusiu.
Myślę, że dobrą okazją będzie mój urlop, wtedybęde z nim w domu i zacznę akcję.

Pozdrawiam serdecznie :)

Do góry