reklama
Sysia29
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa bo mam podobny problemDziewczyny, jak sie skończyły wasze historie? Jak poród jak dzieciaczki? Prosze o kontakt
CieńWielkiejGóry
Hej
U mnie była cc, ale w sumie z innego powodu. Ale ja się bałam SN z powodu tych czestoskurczy.
Niestety nie poprawiło się po porodzie, tak jak myśleli lekarze. Było wrecz gorzej.
Dlatego miałam dwa zabiegi ablacji (druga po 2 miesiącach w sumie od pierwszej ).
Było lepiej , teraz znów się coś zaczyna. Czeka mnie kolejna wizyta i okaże się co dalej. Bo w dalszym ciągu jestem pod kontrolą kardiologa.
U mnie była cc, ale w sumie z innego powodu. Ale ja się bałam SN z powodu tych czestoskurczy.
Niestety nie poprawiło się po porodzie, tak jak myśleli lekarze. Było wrecz gorzej.
Dlatego miałam dwa zabiegi ablacji (druga po 2 miesiącach w sumie od pierwszej ).
Było lepiej , teraz znów się coś zaczyna. Czeka mnie kolejna wizyta i okaże się co dalej. Bo w dalszym ciągu jestem pod kontrolą kardiologa.
kasiula222
Witam jak przebiegała ta ablacja ? Czy to boli .?Hej
CieńWielkiejGóry
Wiesz co nie chce Cię straszyć...I coś pisać z mojego doświadczenia. Każdy odczuwa inaczej tak naprawdę. Wszystko lekarz ci wyjaśni. Ja jestem po dwóch ablacjach i przed 3 . Nie nakręcaj się niepotrzebnie przed ...Tak po prostu. Taka moja rada
Witam jak przebiegała ta ablacja ? Czy to boli .?
kasiula222
A ja chyba na razie jej nie będę robić . Arytmia ta uaktywniła się w ciąży która się nie utrzymała i poroniłam. Zaczełam brać lek teraz i mam nadzieję że jak uspokoją się hormony to minie mi to . Lekarka mówi że ablacja jedną pomoże ale jak czytam że jednak nie ..Wiesz co nie chce Cię straszyć...I coś pisać z mojego doświadczenia. Każdy odczuwa inaczej tak naprawdę. Wszystko lekarz ci wyjaśni. Ja jestem po dwóch ablacjach i przed 3 . Nie nakręcaj się niepotrzebnie przed ...Tak po prostu. Taka moja rada
Ostatnia edycja:
Sysia29
Dziewczyny a macie tak że puls Wam skacze nagle w nocy. Najpierw mnie wzbudził dziwny niepokój później skoczył puls aż mi się nogi trzesły i nie mogłam spokojnie oddychać. Trwało to jakieś 10 min a mi się wydawało że wieki. Minęło. Jestem w 23tc. Przed ciążą brałam propranolol na puls. Ale tylko doraznie. Tsh 3,02 badalam ostatnio bo też leczę się na Hashimoto i niedoczynność tarczycy.
CieńWielkiejGóry
Ja tak mam w dzień i w nocy też. To są częstoskurcze napadowe. Mnie tak potrafi trzymać kilka minut A nawet pół dnia
Sysia29
Bierzesz coś wtedy? Jesteś w ciąży?Ja tak mam w dzień i w nocy też. To są częstoskurcze napadowe. Mnie tak potrafi trzymać kilka minut A nawet pół dnia
reklama
CieńWielkiejGóry
Hej .nie nie jestem. Tak mi zostało po ciąży A córka ma 3 i pół roku .
Leki biorę na stałe. Ale nie pomagają stąd decyzja o kolejnym zabiegu
Leki biorę na stałe. Ale nie pomagają stąd decyzja o kolejnym zabiegu
Podziel się: