haha o jaa ale porównanie hihih, joanna to ja mam dwie kosteczki hahaNO ja to niewiem czemu ale zaraz sobie wyobraziłam kostke margaryny jak mi gin powiedzial ile dziecka wazy ahahhahahahahha (ze niby miej wiecej w tej samej wadze )!!!!!!
reklama
Moje maleństwo w 21tyg waży 350 gram, więc prawie zgadza się z tabelką. Długości niestety nie znam.
długości nie znasz, bo już się w tym tygodniu długości raczej nie mierzy, tylko poszczególne części ciała, ale myślę, że skoro waga w tej tabelce prawie zgadza się z wagą maluszka to długość powinna być adekwatna
Strona rozszyfrowująca skróty na badaniu usg
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wybrane skroty oznaczen badania usg
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wybrane skroty oznaczen badania usg
to o tym kalkulatorze myślałam, ale jak wpisuje dane to coś nie wchodzą

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
na ostatnim usg w 16 tyg moja dzidzia miala 12.5cm, wagi niestety nie wiem. 5 sierpnia ide wiec sie dowiem wszystkiego :-)
usg wagowo to dosc orientacyjne jest, Rozalka mialabyc ciezsza, urodzila sie 3200g i 58cm, nie mala ale usg przewidywalo wiecej. proporcje pozostaly jej do dzis, jest wysoka i chuda.
usg wagowo to dosc orientacyjne jest, Rozalka mialabyc ciezsza, urodzila sie 3200g i 58cm, nie mala ale usg przewidywalo wiecej. proporcje pozostaly jej do dzis, jest wysoka i chuda.
Pamiętacie tą tabele, jak często porównywałyśmy nasze fasolki z tą tabelką. A tu rachu ciachu i założycielka tego wątku tuli już swoją fasolkę w ramionach.Dziewczyny znalazłąm tabele z wymiarami dzidzi. Tabele lepiej traktowac z przymruzeniem oka gdyz nalezy pamietac ze kazda ciaza rozwija sie inaczejAle wydaje mi sie ze zerknac warto
OD 8 TYGODNIA do 20 TYGODNIA
![]()
OD 20 TYGODNIA DO KONCA
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...ck.us/img54/2353/2043semanas.jpg[/IMG][/URL]![]()
![]()
![]()
Jak ten czas szybko mija, ekh
reklama