reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szymon, 24tc-siłacz mój najdroższy.....

reklama
Jak miło widzieć Twoje posty Wiolu! Myślę o was często i szczerze Twoja cisza mnie martwiła.. Dobrze że już lepiej i w domu! ściskam małego, i starszego! A mam pytanie co do retinopatii? kiedy Szymuś był badany po operacji? i jak szybko stwierdzili że operacja pomogła?

Wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam, ze Szymocha w szpitalu nauczył się chwytać grzechotkę (choć nie zawsze pamięta, ze ma ją w rączce i co jakiś czas jest bęc w głowę:sorry:), przewraca sie z brzucha na plecy(też nie wiem czy to prawidłowe, bo robi taką foczkę) i odktył, że ma nogi, a bardziej kolanka. Z chwytaniem stópek jeszcze sobie nie radzi, ale powoli:tak:. Rzeczywiście było długo, długo nic, a w ciągu tygodnia trzy umiejetności nabył.
Narazie ćwiczymy tylko w domu, z wyjściami mamy odczekać troche po tym zap. płuc. No to chyba na tyle...:-)

Hej Karola (jeśli mogę się tak zwracać?:sorry:). Szymek był badany po ok 2 tyg. od zabiegu, wtedy tez stwierdzili, ze zabieg się udał, ale jeszcze nie są wstanie powiedzieć w jakim stopniu się powiódł. Teraz gdy Szymek skończył 6 m-cy na badaniu wyszło, że ok, siatkówka się nie odkleja, a dopiero jak skończy rok bedzie można sprawdzić, czy ma jakąś wadę. Czyli wychodzi na to, że od ostatniego badania po laserze mineły ponad 3 m-ce do kolejnego badania. Teraz kolejne wychodzi w kwietniu.
Dziekuję, ze się martwiłaś. To bardzo miłae. A jak Jaś? Jaka waga? No i czy wspominaja, kiedy do domku???

Wiolu super, że jesteście już w domku. A ty Szymuś prosze już nie chorować tylko zaskakiwać mamusię co tydzień nowymi umiejętnościami. :-D Buziaczki i zdrówka przedewszystkim!!!

reklama
No świetnie :tak: Widzisz mamusia, tak już z naszymi bąblami jest, długo długo nic a potem nadrabiają.

P zaczęła się obracać tez na 7 miesięcy, nieprawidłowo ale ćwiczyliśmy już od 4 miesiąca więc jakoś poszło a stópki do buzi wzięła na 9 miesięcy ale długo jej nie interesowały ;-) nie ma na to reguły. Bierz pod uwagę wiek korygowany i jest super :tak::tak::tak:

Do góry