reklama
ewa72
Mama Maciusia
O!To konkretny cel!!!Maly spi,maz jakas fuche zalapal i wyszedl,a ja siedze i grzebie w forum.Nudno,smutno...Chyba mam chwilowy dol.Ale zaraz pojdziemy na spacer,dobrze ze pogoda w miare.Slonce swieci ale mocny wiatr powiewa.Irlandia,zielona zimna kraina.
JA dzis tez bede sama w domu. Moj K idzie na caly dzien do pracy akurat tak jest ze weekendy pracuje
Moj maly strasznie marudny meczy go kaszel i katar
pogoda brzydka ale moze sie poprawi. W pl. od konca maja zapowiadaj upaly
moze troszke sie opale jak pojade 
witam was dziewczyny,mialam byc rano z kawka,ale nie wyszlo..od rana mam cos do roboty,moze nie od takiego rana jak wy,bo wstalam okolo 9,dzieci daly mi pospac..jak dobrze,ze juz sa duze.
u nas tez przelotne deszcze,a ja robie dzisiaj grilla,mam nadzieje,ze deszcz na chwiel sobie pojdzie gdzie indziej i nie przeszkodzi w grillowaniu??
na razie uciekam,bede pozniej,,no chyba,ze mi mezus i dzieci nie dadza dojsc do komputera?
milego niedzielnego popoludnia
)
u nas tez przelotne deszcze,a ja robie dzisiaj grilla,mam nadzieje,ze deszcz na chwiel sobie pojdzie gdzie indziej i nie przeszkodzi w grillowaniu??
na razie uciekam,bede pozniej,,no chyba,ze mi mezus i dzieci nie dadza dojsc do komputera?
milego niedzielnego popoludnia
Witajcie jesli mozna chcialabym sie dolaczyc!:-)
Przypadkiem wpadlam na ten watek, szperajac po BB... nie ukrywam,ze znam juz Madlen
Tak na poczatek to napisze o sobie...
Mam 2 dzieci synka 5 lat Nikodem i coreczke 1 roczek Natasha... wspaniale lobuziaki...
Oczywscie jestem mezatka mieszkam w UK...od ok 5 lat...
Jestem zadowolona chodz czasem i mnie nachodza ciezkie dni.. Oboje z M pracujemy, synek wlasnie konczy 1 klase.. a corcia jak to taki maly szkrab wszystko rozwala i szaleje.. hihiii
Pozdrawiam i zycze milej niedzieli....
Przypadkiem wpadlam na ten watek, szperajac po BB... nie ukrywam,ze znam juz Madlen

Tak na poczatek to napisze o sobie...
Mam 2 dzieci synka 5 lat Nikodem i coreczke 1 roczek Natasha... wspaniale lobuziaki...
Oczywscie jestem mezatka mieszkam w UK...od ok 5 lat...
Jestem zadowolona chodz czasem i mnie nachodza ciezkie dni.. Oboje z M pracujemy, synek wlasnie konczy 1 klase.. a corcia jak to taki maly szkrab wszystko rozwala i szaleje.. hihiii
Pozdrawiam i zycze milej niedzieli....
ewa72
Mama Maciusia
paula7witaj.Ja tez nowiuska tu jestem,dopiero od wczoraj,ha ha.Mnie chyba przyjeto(choc nie ma odezwu wszystkich foremek),wiec i ciebie
pewnie przyjma!Milej niedzieli.
madlen79-dziekuje.Mam nadzieje,ze macie chociaz taka pogode jak my,czyli zero deszczu,troche slonca i slaby wiatr.Grill bedzie wtedy udany.Mam czasami ochote na takie pyszne jedzonko,ale my w apt.mieszkamy na 1pietrze i troche nie bardzo wyskoczyc tu z grillem.Chociaz w tym kraju,to wszystko jest mozliwe...
pewnie przyjma!Milej niedzieli.
madlen79-dziekuje.Mam nadzieje,ze macie chociaz taka pogode jak my,czyli zero deszczu,troche slonca i slaby wiatr.Grill bedzie wtedy udany.Mam czasami ochote na takie pyszne jedzonko,ale my w apt.mieszkamy na 1pietrze i troche nie bardzo wyskoczyc tu z grillem.Chociaz w tym kraju,to wszystko jest mozliwe...
Ostatnia edycja:
Witaj paula7 w naszym gronie
Mnie dzis wzielo na sprzatanie i od rana latam
Grilla to tez bym zrobila
ogrodek jest ale chlopa nie ma
bo w pracy. Jestem strasznie nie wyspana o 2 w nocy gonilismy nasza sunie po domu zeby jej gacie ubrac bo dostala pierwszej cieczki
nawet kupilismy specjalne z dziurka na ogon i zapas wkladek
czego to nie wymysla
no ale wkoncu sie udalo i przespala cala noc w majteczkach 
wyglada w nich komicznie jak mi sie uda zrobic zdjecie to wstawie :-)

ewa - no witaj mysle ,ze sa tu wspaniale kobietki i z zaklimatyzowaniem sie nie bedzie problemu... a wiesz wszyscy moze nie moga odpowiedziec z powodu braku neta... albo kompa...
mamcia - hej hej... ale sie usmialam pewnie nielada wyczyn z bieganiem za psina byl... co do pogody to lepiej jak troszke wieje i swieci niz leje...;( twoj maz tez w weekendy pracuje???
mamcia - hej hej... ale sie usmialam pewnie nielada wyczyn z bieganiem za psina byl... co do pogody to lepiej jak troszke wieje i swieci niz leje...;( twoj maz tez w weekendy pracuje???
reklama
ewa72
Mama Maciusia
Dobra akcja musiala byc z tym zakladaniem psu majtek,ha ha.Biedna sunia,prawie jak kobiety.Witaj paula7 w naszym gronieMnie dzis wzielo na sprzatanie i od rana latam
Grilla to tez bym zrobila
ogrodek jest ale chlopa nie ma
bo w pracy. Jestem strasznie nie wyspana o 2 w nocy gonilismy nasza sunie po domu zeby jej gacie ubrac bo dostala pierwszej cieczki
nawet kupilismy specjalne z dziurka na ogon i zapas wkladek
czego to nie wymysla
no ale wkoncu sie udalo i przespala cala noc w majteczkach
wyglada w nich komicznie jak mi sie uda zrobic zdjecie to wstawie :-)