reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Czuje sie dobrze troche boje sie podrozy mam chorobe lokomycjna i do tego mam jeszcze mdlosci nie wspominajac o pecherzu :) ale jestem dobrze nastawiona :)

reklama
O!To konkretny cel!!!Maly spi,maz jakas fuche zalapal i wyszedl,a ja siedze i grzebie w forum.Nudno,smutno...Chyba mam chwilowy dol.Ale zaraz pojdziemy na spacer,dobrze ze pogoda w miare.Slonce swieci ale mocny wiatr powiewa.Irlandia,zielona zimna kraina.

JA dzis tez bede sama w domu. Moj K idzie na caly dzien do pracy akurat tak jest ze weekendy pracuje :( Moj maly strasznie marudny meczy go kaszel i katar :( pogoda brzydka ale moze sie poprawi. W pl. od konca maja zapowiadaj upaly :) moze troszke sie opale jak pojade :)

witam was dziewczyny,mialam byc rano z kawka,ale nie wyszlo..od rana mam cos do roboty,moze nie od takiego rana jak wy,bo wstalam okolo 9,dzieci daly mi pospac..jak dobrze,ze juz sa duze.:)

u nas tez przelotne deszcze,a ja robie dzisiaj grilla,mam nadzieje,ze deszcz na chwiel sobie pojdzie gdzie indziej i nie przeszkodzi w grillowaniu??

na razie uciekam,bede pozniej,,no chyba,ze mi mezus i dzieci nie dadza dojsc do komputera?

milego niedzielnego popoludnia :))

Witajcie jesli mozna chcialabym sie dolaczyc!:-)
Przypadkiem wpadlam na ten watek, szperajac po BB... nie ukrywam,ze znam juz Madlen:-D

Tak na poczatek to napisze o sobie...
Mam 2 dzieci synka 5 lat Nikodem i coreczke 1 roczek Natasha... wspaniale lobuziaki...
Oczywscie jestem mezatka mieszkam w UK...od ok 5 lat...
Jestem zadowolona chodz czasem i mnie nachodza ciezkie dni.. Oboje z M pracujemy, synek wlasnie konczy 1 klase.. a corcia jak to taki maly szkrab wszystko rozwala i szaleje.. hihiii

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli....

paula7witaj.Ja tez nowiuska tu jestem,dopiero od wczoraj,ha ha.Mnie chyba przyjeto(choc nie ma odezwu wszystkich foremek),wiec i ciebie
pewnie przyjma!Milej niedzieli.
madlen79-dziekuje.Mam nadzieje,ze macie chociaz taka pogode jak my,czyli zero deszczu,troche slonca i slaby wiatr.Grill bedzie wtedy udany.Mam czasami ochote na takie pyszne jedzonko,ale my w apt.mieszkamy na 1pietrze i troche nie bardzo wyskoczyc tu z grillem.Chociaz w tym kraju,to wszystko jest mozliwe...

Ostatnia edycja:
Witaj paula7 w naszym gronie :) Mnie dzis wzielo na sprzatanie i od rana latam :sorry2: Grilla to tez bym zrobila :tak: ogrodek jest ale chlopa nie ma :) bo w pracy. Jestem strasznie nie wyspana o 2 w nocy gonilismy nasza sunie po domu zeby jej gacie ubrac bo dostala pierwszej cieczki :happy2: nawet kupilismy specjalne z dziurka na ogon i zapas wkladek :tak: czego to nie wymysla :) no ale wkoncu sie udalo i przespala cala noc w majteczkach :-D:-D wyglada w nich komicznie jak mi sie uda zrobic zdjecie to wstawie :-)

ewa - no witaj mysle ,ze sa tu wspaniale kobietki i z zaklimatyzowaniem sie nie bedzie problemu... a wiesz wszyscy moze nie moga odpowiedziec z powodu braku neta... albo kompa...

mamcia - hej hej... ale sie usmialam pewnie nielada wyczyn z bieganiem za psina byl... co do pogody to lepiej jak troszke wieje i swieci niz leje...;( twoj maz tez w weekendy pracuje???

Tak niestety :( Jest kelnerem w restauracji i w weekendy zawsze duzo ludzi...wczoraj wyszedl z domu o 11:00 a wrocil o 2:00 w nocy i dzis tak samo :( ale za to jutro ma wolne to posiedzimy razem :)

reklama
Witaj paula7 w naszym gronie :) Mnie dzis wzielo na sprzatanie i od rana latam :sorry2: Grilla to tez bym zrobila :tak: ogrodek jest ale chlopa nie ma :) bo w pracy. Jestem strasznie nie wyspana o 2 w nocy gonilismy nasza sunie po domu zeby jej gacie ubrac bo dostala pierwszej cieczki :happy2: nawet kupilismy specjalne z dziurka na ogon i zapas wkladek :tak: czego to nie wymysla :) no ale wkoncu sie udalo i przespala cala noc w majteczkach :-D:-D wyglada w nich komicznie jak mi sie uda zrobic zdjecie to wstawie :-)
Dobra akcja musiala byc z tym zakladaniem psu majtek,ha ha.Biedna sunia,prawie jak kobiety.

Do góry