reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Hej dziewczyny. Mnie znowu bierze :( rano czulam sie dobrze a teraz masakra :( woda z nosa, glowa boli :( Zjem obiad i sie klade pod kolderke. Pogoda do d... ciemno,szaro, smutno.....

reklama
ewa72 no niestety na takich ludzi trafiłam, ale mam nadzieję że już niedługo, no i już się nikomu zwierzać nie będę , brakuje mi przyjaciółki takiej od serca, która by mnie wysłuchała i nie oceniała szczególnie ,że teraz moje życie za różowo nie wygląda ( już pisałam dziewczynom komornik na wypłacie, mieszkanie u szwagierki )tylko moja mała księżniczka mi wszystko wynagradza swoim uśmieszkiem , nawet z mężem ostatnio nie tak.....

mamcia10 mi też jakoś nie tak jakby padać miało normalnie w głowie mi się kręci :wściekła/y:

rikapa wlasnie tak jest jak sie wali to wszystko na raz :/, dobrze ze masz swoja mala ksiezniczke ktora daje ta sile zeby sie nie zalamywac :)

A zaczyna juz chodzic? JAk zacznie juz dobrze dreptac to odpoczniesz :). Moj maly jak mial 7,5 mies. zaczal raczkowac, pamietam jaka to ulga dla mnie byla :) w wieku 10 mies juz smigal to juz mialam spokuj :) tylko gonic go musialam

reklama
raczkuje tak od ósmego m-ca a przy meblach chodzi już tak przeszło miesiąc ale właśnie przez to nie mam chwili spokoju bo cały czas chodzi za mną i ciągnie za spodnie.Może jak zacznie chodzić normalnie to coś się zmieni.Pamiętam że chłopcy byli spokojniejsi w tym wieku.

Do góry