reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam przyjaciolki

Witam u nas pogoda bardzo ladna :) nie ma upalu ale jest sloneczko dla mnie idealnie :) wyspalam sie dzis jak nigdy i trzeba teraz nadrobic zaleglosci w sprzataniu :/ gdzie wszystkie dziewczyny?

reklama
Ojj to ja miałam ze swoim narzeczonym takich znajomych.Swojego czasu mieliśmy trochę problemów to wtedy wydawali się naprawę super, do rany przyłóż....teraz gdy zaczęło się nam sytuacja poprawiać całkiem inni ludzie....teraz wiem ze w duchu na pewno się cieszyli z naszych problemów a teraz zazdrość ze ktoś może mieć lepiej od nich... już wole sama chodzić na zakupy:)

cześć dziewczyny ja też szukam przyjaciółki takiej szczerej, która nie obgada mnie za moimi plecami jak jej się wyżalę, niestety na dzień dzisiejszy nie mam nikogo takiego poza jedną osobą moją koleżanką Olą ale ona ma swoje życie jest na ostatnich nogach w drugiej ciąży i nie chcę jej głowy zawracać szczególnie że ma własne problemy

wlasnie jak to jest ze te doly nas tak lapia? Moze to zmeczenie, znudzenie.....ja na szczescie teraz sie trzymam, nie lubie jak zaczynam sie czuc samotna, najgorzej jest w swieta :( wszyscy razem a my przez skeypa :(. W tym roku pod choinka bedziemy miec mies. dzidzie :) i napewno nie bedzie smutno wkoncu bedzie nas wiecej ;)

reklama
witam koleżanki :-) ja też coś mam doła , teraz mam 2 tygodnie urlopu ale jak mam wrócić do pracy to jestem chora :-( niestety za dużo się zwierzałam z moich problemów i teraz ze mnie szydzą w pracy ( mam komornika na pensji, nie mogę wynająć mieszkania bo mnie nie stać, więc mieszkam u szwagierki) ech masakra a najgorsze jest to że obgadują mnie za plecami czego bardzo nie lubię ech taki mój los. Aaaaaa i jeszcze mówią że jestem gruba co sama doskonale wiem ale stwierdzenie zrobiłaś z siebie potwora w ustach kierowniczki to chyba przesada:sad:

Do góry