0202oliwcia
Fanka BB :)
Meza meczylam wczoraj po lekarzu to godzinę miałam skurcze i puściły wieczorem tez go dorwalam i co i nic tosz ja nie mam tyle wery w sobie i pokładów sił na takie wyczyny lozkowe żeby skurcze opuszczały i znowu ....,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie trzymam zajebiście mocno kciuki za Was będzie dobrze bo musi być pisz słonko jak tylko bedziesz miala ochotę zawsze postaramy sie podnieść na duchu albo ewentualnie kopa w dupe zasadzimy jak będzie trzebaMam dwa aniołki. To będzie nasze pierwsze ziemskie dziecko mam taka ogromną nadzieję... Zrobiłam dzisiaj znowu betę, ładnie wzrosła,ale wartości są dość małe. 11dpo 22,90, 12dpo 38,54. Od jutra zaczynam brać Fraxiparine ,bo mam brać rano (wieczorem biorę acard). Na pierwszą wizytę umowilam się za 1,5tyg. Wiem,że wcześnie,ale nie wytrzymam czekac do 6 czy 7tyg. Trzymam za Was kciuki a Wy proszę trzymajcie za mnie
Mam dwa aniołki. To będzie nasze pierwsze ziemskie dziecko mam taka ogromną nadzieję... Zrobiłam dzisiaj znowu betę, ładnie wzrosła,ale wartości są dość małe. 11dpo 22,90, 12dpo 38,54. Od jutra zaczynam brać Fraxiparine ,bo mam brać rano (wieczorem biorę acard). Na pierwszą wizytę umowilam się za 1,5tyg. Wiem,że wcześnie,ale nie wytrzymam czekac do 6 czy 7tyg. Trzymam za Was kciuki a Wy proszę trzymajcie za mnie