reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Masz rację Oliwcia, dlatego pisałam wcześniej, że ten wątek jest szczęśliwy i każdej z Nas przyniesie dobre wieści:)

Mnie dzisiaj dopadł ból gardła. Córka i mąż przeziębieni, więc tylko czekałam, kiedy na mnie padnie, i padło dzisiaj. Boli gardło:( Płukanki wodą z solą, syrop z cebuli się robi, herbata z cytryną będzie na śniadanie i mam p r e n a l e n w saszetkach to też wezmę i tabletkach do ssania i mam nadzieję, że pomoże. Aaa mam jeszcze tantum v e r d e do psikania gardła. Mam jeszcze czosnek w kapsułkach, więc po takim zestawie powinnam wypędzić wirusa!!;-)

reklama
Gratulacje Hajmal:biggrin2:
Mnie tez brało przeziębienie,ale jakoś domowymi sposobami podzialalam i daje radę:)
Wizytę ustaliłam na nast.piątek, ale chyba zmienię, bo mężowi nie pasuje,a chce być na każdej wizycie... a poza tym, wiem,ze to głupie,ale zawsze w razie złych wieści nie będę sama... Ale myślę pozytywnie póki co. Przed wizytą dopiero zrobię kolejną bete żeby się nie stresować. Czuję sie dobrze, chociaż w poprzednich ciążach też czułam się dobrze i to nic dobrego nie wróżylo.
Od kiedy miałyście mdłości? Narazie z objawów to tylko ból piersi aa i spałam dziś popołudniu.
Mam nadzieję,że ten wątek i dla mnie będzie szczęśliwy tak jak piszecie:)
Ni kusia super, że maleństwo takie duże, na pewno cudownie się to słyszy:)
Kłuję się fraxiparine codziennie i nawet się cieszę na te zastrzyki,bo zawsze czuje jakoś,że jestem "chroniona":)

Magda napenwo dla ciebie będzie szczęśliwy zobaczysz [emoji8] ja poczułam się źle od 12 tyg, na początku tylko ból piersi potem bóle podbrzusza No i tez dosypianie czasem po południu :) będzie dobrze zobaczysz [emoji8] tym razem się uda tak jak i mi !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oliwcia bedzie dobrze, moze to juz tylko o tym nie wiesz.
Jeszcze przejdzie Ci przez mysl ze moglo sie zaczac jutro.

My wreszcie wychodzimy do domu ! Tylko jeszcze papierologia :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1506332279-aaaaaa.jpeg

Pozdrowienia dla cioteczek :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@hajmal nawet nie wiesz jak ja ci zazdraszczam .....

U mnie po wizycie gin twierdzi ze jeszcze z tydzień sie pobujam dostalam skierowanie do szpitala z opcja jeśli do końca tygodnia nic nie ruszy to w poniedziałek mam się stawić na wywołanie ....
Małgonia waży 3400

Do góry