reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Kochane co lekarz co gin . To inna opinia na temat clexan . Jeden mówi to drugi to . Ja to już wogle przykład nie z tej ziemi odstawienie w 14-16 tyg [emoji33] gdzie inny gin powiedział ze to maskara ze bierze się do 36 tyg kto inny mówi ze jeszcze po porodzie . Tak ze ja już sama się w tym pogubiłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A wiec tak my juz w domku :-) wczoraj skurcze co 7 minut ktore sie później rozjechaly na 10 i 15 na obchodzie wieczornym gin mnie zaprosił do gabinetu przegląd karoserii wszystko ok zero rozwarcia szyjka twarda w nocy ze 2 skurcze od rana kilka skurczy na ktg cisza na obchodzie znow przegląd i co szyjka bez rozwarcia ale juz miekka i wychodzimy do domu :-) siedze teraz w swoim salonie i popijam kawke jak mi dobrze noc byla tragiczna do tej pory boli mnie biodro te prycze takie nie wygodnie ze od 2 w nocy nie spie na dodatek co godzine doslownie jak w zegarku do pokoju wpadała polozna i sluchala tetna malej

Powiem Wam że u mnie trzech ginów, hemaolog, genetyk, i ta doktor z poradni nadkrzepliwosci wszyscy mieli tą sama wersję, clexan do porodu dzień przerwy i do 6 tc po porodzie. To tylko rodzinni nie mieli zielonego pojęcia.
Byłam w szpitalu, skurczy zero choc brzuch boli co chwile, lekarz mi kazał na cc w środę rano przyjść wcześnie przed 7 to mi wcześniej zrobią z rana cc.
No i chyba mi sie Zosia obróciła zawsze czułam czkawkę po prawej na dole a przed chwilą po lewej na dole, dziwne to.

Ciekawa jestem czy któraś z Was sie rozpakuje przed środa :)

Ktora z was kochane idzie pierwsza pod noz? Hajmal ty w srode idziesz z rana na cc?
Reszta z was nir ma chyba cc w planach?
Potwierdzcie czy dobrze pamietam☺

Czy clexane odstawiacie przed porodem?
Mi ostatnio ciagle krew leci po zastrzykach. Nie wiem czy to normalne.

Buziaczki i spokojnej nocy kochane ☺

Dziewczyny jak Wam zazdroszczę,że jesteście na końcówce...:)
Zrobiłam dziś betę 12dni po pregnylu 23dc wyszła 22,90. Jutro muszę powtórzyć. Bardzo się boję. Tak bardzo,że nie umiem przestać o tym myśleć.

Nikusia ja ide w srode dobrze pamietasz :), dziewczyny siedza cicho i zastanawiam sie czy juz rozpakowane czy jeszcze nie.

Gin kazal mi jutro wziasc zastrzyk wieczorem (tak biore)
W srode po cc mam zastrzyku nie brac i pozniej dalej przez 6 tyg.

Magda bać dobrej mysli, staraj sie nie stresowac, bo stres nie jest dobry.

Trzymam kciuki za Was. Czas szybko mija :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z ta krwia po zastrzykach moze trafiasz w naczynka krwionośne. Mialam tak czasami krew potrafila sie z uklucia lac od wieczora do rana .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry