reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
@hajmal jestem jestem słonko jeszcze raczej Małgonia nie planuje przejść n druga strone nie powiem lekko nie jest i momentami mam dość mam ciągle nerwe za co męż obrywa co dwa dni mam ktg ale cisza
A jak tam u ciebie jak się czujecie ???
@ni_kusia jak u Was ????
@karolinaao jak się czujesz ???
A jak tam u ciebie jak się czujecie ???
@ni_kusia jak u Was ????
@karolinaao jak się czujesz ???
hajmal
Ja to nawet, dzis troche pochodzilam i bol mnie caly dol tak jak by sie mialo zaczac. To tak tylko przez chwile. We wtorek ide na ostania wizyte, taka cicha nadzieje mam ze moze mnie na ta środę na cc wezmie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Maz moj zrobil przewjak do pokoju, jutro skonczy taki do lazienki, jak bedzie gotowy to Wam pokaże.
Na razie sam przewjak z sypialni, tak na surowo bo brakuje jeszcze wielu rzeczy do tego kacika.
Na razie sam przewjak z sypialni, tak na surowo bo brakuje jeszcze wielu rzeczy do tego kacika.
0202oliwcia
Ekstra kochana masz mega zdolnego męża ja podejrzewam ze jak bym mojego poprosiła to tez by mi zrobił no ale kiedy ??? Mój ciągle niema czasu o co często mamy spiny niestety
Moja dzisiejsza noc to tragedia cala noc boli mnie głową ze mam ochotę walic nią o ścianę doslownie .... Na dodatek chyba przeziębienie rozkłada moja Oliwie i w nocy co chwile było mamusiu to mamusiu tamto makabra ....,
@hajmal słonko tosz ty chcesz urodzić wczesniej niż ja
Ja dzis mam kolejne ktg a 18 września mam wizyte
Moja dzisiejsza noc to tragedia cala noc boli mnie głową ze mam ochotę walic nią o ścianę doslownie .... Na dodatek chyba przeziębienie rozkłada moja Oliwie i w nocy co chwile było mamusiu to mamusiu tamto makabra ....,
@hajmal słonko tosz ty chcesz urodzić wczesniej niż ja
Ja dzis mam kolejne ktg a 18 września mam wizyte
Oj bidulki, współczuję Wam z jednej strony a z drugiej cieszę, ze już dobrnęłyście prawie do końca i niedługo utulicie swoje maleństwa
Zostało Wam naprawdę malutko, ostatni odcinek
@hajmal śliczny ten przewijak
U mnie doszło rzyganko, jak za szybko zjem, wypiję, albo zjem coś słodkiego to pach...wszystko się cofa. Masakra. A miało być coraz lepiej zamiast coraz gorzej. Do tego twardnieje mi ten brzuch, czasem tak, ze aż boli. Do Asparginu dokupiłam sobie nospę i biorę w razie w i jest troszkę lepiej, ale na kolejnej wizycie muszę lekarzowi powiedzieć że mi nie przechodzi żeby skontrolował, czy w środku wszystko w porządku. Brzuchol mi urosł, córcię przyzwyczajam do dzidziusia, głaszczemy brzuch i mówimy do środka i myślę, że z czasem będzie lepiej
3mam za Was kciukasy
Zostało Wam naprawdę malutko, ostatni odcinek
@hajmal śliczny ten przewijak
U mnie doszło rzyganko, jak za szybko zjem, wypiję, albo zjem coś słodkiego to pach...wszystko się cofa. Masakra. A miało być coraz lepiej zamiast coraz gorzej. Do tego twardnieje mi ten brzuch, czasem tak, ze aż boli. Do Asparginu dokupiłam sobie nospę i biorę w razie w i jest troszkę lepiej, ale na kolejnej wizycie muszę lekarzowi powiedzieć że mi nie przechodzi żeby skontrolował, czy w środku wszystko w porządku. Brzuchol mi urosł, córcię przyzwyczajam do dzidziusia, głaszczemy brzuch i mówimy do środka i myślę, że z czasem będzie lepiej
3mam za Was kciukasy
Ja nie mam zgagi jako takiej. U mnie wszystko rozgrywa sje w zoladku poki co. No nic,musze bardziej uwazac i tyle...Nikusia probowalas mietowej herbaty na zgage ? Ja tez nie moge niczego co sztucznie, tluste i slodkie.
reklama
hajmal
Na żołądek mieta jest dobra, ale uwazac na jedzenie musisz. Pomalu sie przyzwyczaisz. Ja nie moge drozdzowych ciast, bułek, marmolady, cczekolady, wafekowo, cukierkow, miodu, sosów miesnych, po zupach mi nie dobrze itd. Nic mi sie nie dzieje po serkach na chleb, chudym mleku i kopytkach.
Dasz rade tylko uwazaj, jedz malutko a czesto.
Dasz rade tylko uwazaj, jedz malutko a czesto.
Podziel się: