reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Chce mi się wyć !!!!!!!!!!! :no2::no2::no2::no2:

ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział całą ciąże mam problemy ciągle coś a teraz jeszcze to trafie pewnie na jakiegoś buraka..... Na refundację już na pewno nie mam co liczyć jeśli w ogóle będzie chciał mi zastrzyki przepisywać

reklama
O kurcza to nie fajnie. Sluchaj zapytaj kto tam u Was ma pacjetki z mutacja. Ja sie zdziwilam ze w tak malym szpitalu powiatowym jak tam gdzie chodze lekarze maja takie wiadomosci i doswiadczenie. Bo ten do ktorego chodziłam na początku swojej pacjetki do kliniki nadkrzepliwosci nie wyslal, a dziewczyna ma za pare dni termin. Wiec nie martw sie nawet jak bys miala prywatnie chodzic to tylko 2 miesiace.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec sie nie załamuj. Moze podejdz do szpitala i zapytaj kto by Cie poprowadzil, albo poloznej.

Pójdę do niego na wizytę jak mi nie przypasuje to będę szukała jakiegoś nowego tylko na tym etapie z moją historią położniczą nie wiem czy kto kol wiek będzie chciał się podjąć prowadzenia końcówki mojej ciąży
to jest jeden i jedyny lekarz jaki mi prowadził ciąże od początku do innego nie chodziłam i tylko on chciał się jej podjąć tak na prawdę z moją historią położniczą genetyczka kazała mi odpuścić i cieszyć się tym że mam jedno dziecko już w domu ale to on kazał mi walczyć a teraz co ????
Mała ma zastój na nerce waży tylko 917 g mi z prenatalnych wyszło bardzo wysokie ryzyko porodu przed 34 tc a on tak po prostu odchodzi i teraz mam zmieniać lekarza ....
dzwoniłam do meżą i poryczałam mu się przez tel

Bedzie dobrze za Toba juz duza czesc ciazy. Mi wyszlo 25% zagrozenia zatruciem ciazowym przed 34 tc. Dlatego gin dal mi skierowanie na sterydy. Choc jak nie mam kontaktu z firma to cisnienie mam w normie. Nie martw sie znajdziesz nowego lekarza.

Dziewczynki jak sie czujecie? Nikusia, karolinaao, Magda.Lena, i reszta ?

No mi to zatrucie wyszło 1:40 kochana jakos musze się pozbierać mój maz wyskoczył z tekstem ze mam jutro do niego dzwonic i umawiać sie do niego na wizyte ze on będzie mnie woził zglupial 150 km w jedna stronę

@0202oliwcia kochanie nie martw się na zapas to nic dobrego [emoji8] idź zobacz jak będzie wyglądala wizyta u nowego lekarza a w między czasie postaraj się o nr prywatny do lekarza który dotąd cię prowadził , zadzwoń powiedz o swoich obawach . Może ma znajomego po fachu do którego będzie mógł cię skierować i wie ze będziesz w dobrych rękach ,

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@hajmal ja póki co nie narzekam chodź upały w Uk 33 stopnie [emoji28] . Za tydzień wizyta zobaczymy co z moją szyjka czy jest w miescu ...mam nadzieje ze jeszcze bardziej się nie skróciła [emoji853] a jak u Ciebie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oliwia Twoj maz ma chyba racje, dwa, trzy razy dacie rade dojechac. 150 km to nie daleko. Chyba bym sie bardziej bala ze dostane sie do jakiegos felczera i partacza.

Karolina to macie cieplo :) w Polsce to lato jak na razie nalezy do chlodniejszych z czego sie ciesze.
Na szyjke bardzo dobra jest luteina, utwardza to co jeszcze zostalo, jesli jej nie masz i tam Ci nie daja to warto na wlasna reke zdobyc, czasami dziewczyny odsprzedaja jak im zostaje. U nas w Polsce bierze sie ja do 32 tc. Ta dopochwowa potem podjezykowa chyba prawie do konca.

Dziewczyny jak wasze wyprawki ?

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie bez zmian. Ten miesiąc jeszcze wypoczywam, pije winko, relaksuje się, a od następnego miesiąca jak homocysteina spadnie zaczynamy starania. Z jednej strony boję się, że to może długo potrwać, bo na poprzednie ciąże trochę czekaliśmy... było dużo stresów z tym związanych. Z drugiej strony boję się czy na pewno jestem gotowa, boję się kolejnej straty i czy to w ogóle wytrzymam psychicznie. Ale tego chyba akurat Wam tłumaczyć nie muszę,bo wszystkie mamy trudne doświadczenia za sobą.
Cieszę się ,ze w Was jest ok, nie dajecie się:biggrin2: to mi daje trochę wiary i siły do walki.
Oliwcia ja bym zadzwoniła do tego gin.żeby on Ci kogoś polecił. Jeśli zna dobrze Ciebie i twoją historię, powinien ci pomóc znaleźć nowego lekarza. Ja bym jeździła nawet dalej, żeby tylko była pewność,że można danemu lekarzowi zaufać.
Wszystkie ciężarówki:) trzymam za Was kciuki, kibicuję i śledzę Wasze historie. Mam nadzieję,że niedługo szczęśliwie do Was dołączę:)

Do góry