hajmal
Fanka BB :)
też mam taka nadziejeMam nadzieję,że niedługo szczęśliwie do Was dołączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też mam taka nadziejeMam nadzieję,że niedługo szczęśliwie do Was dołączę
No widzisz, super wieści, jesteś spokojniejsza?A więc tak rozmawiałam przed chwilą z panem dr. teraz 17 lipca będzie to jego ostatnia wizyta u nas w przychodni odchodzi i wraca jakoś w połowie października (czyli nie długo po moim porodzie)
Na kolejną wizytę kazał się zapisać do tego drugiego p.Dr. albo do położnej z zastrzykami z ze zwolnieniem podobno mam nie mieć problemów powtórzył woje zalecenia czyli clexan do końca 35 tc i odstawiamy w każdej chwili mam do niego dzwonić gdy tylko będę miała taką potrzebę .....
Jak mu przypomniałam że teraz byłam z nim umówiona na usg III Trymestru to powiedział że ten nowy doktorek nie za bardzo się do tego nadaje i lepiej żebym poszła do właściciela przychodni i on mi zrobi konkretne usg (oczywiście do niego tylko prywatnie a cena ok 300 zł my chcieliśmy z płytą filmem i w ogóle no to 370 zł) ale czego się nie robi dla swojego maleństwa
szczerze to nie bo miałam cały czas nadzieje że to jedna wielka pomyłka i że mój lekarz bedzie mnie prowadził do końca a tak to wychodzi na to że teraz w 30 tc muszę zdecydować się na innego prowadzącego i w ogóle ale z drugiej strony wiem na czym stojęNo widzisz, super wieści, jesteś spokojniejsza?