reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Wizyty na razie nie mam usyalonej, 19 lipca mam isc do szpitala i to chyba bedzie kolejna moja wizyta.
To byly chyba jednak jelita, zjadlam ten obiad wczoraj na miescie i chyba on spowodowal u mnie te bole. Nabawilam sie po nim wzdec i teraz cierpie, szkoda ze nie umiem odróżnić bolu od dolegliwosci jelitowych. Jeszcze na dodatek mloda siedzi po turecku wiec ja slabo czuć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cierpie na bole jelit i tez nie potrafie rozroznic rodzaju bolu...niestety...

@karolinaao w sumie dobre wiesci. Dolaczasz do grona mamusiek odpoczywajacych ☺ ja jako jedyna musze chodzic do roboty...eh co zrobic. Najważniejsze zeby wszystko bylo dobrze ☺

reklama
@ni_kusia będzie dobrze zobaczysz [emoji9] jeszcze niedawno trzymałyśmy kciuki żeby 2 kreseczki się pojawiły , a tu proszę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@karolinaao witaj mordko dziekujemy za info w sumie mega wieści żeś upadła tą swoją kluske ładnie moja gwiazda w tym tygodniu ważyła ok 560 g , a co do szyjki to będzie dobrze wypoczywaj kochana i się nie forsuj a powiec lekarz nie wspominał ci nic o passerze???

@0202oliwcia właśnie super podskoczyło oby tak dalej a jak twoja malutka ? Właśnie przeczytałam na innym forum o tym ale tu w Uk nawet nic mi o tym nie wspomnieli . Dalej mam brać luteinę i acard a 15 lipca kolejna wizyta jeżeli dalej będzie krótka wspomnę ginekolog o tym [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Karolinaao super, uwazaj na szyjke.
Ona sie nie wydluzy, to byle sie nie skracala bardzo.
Na kiedy masz termin?

Nikusia jak samopoczucie?

Leze na tarasie a moja gwiazdka bardzo kopie mnie po dole brzucha. Dzis mam byle jaki dzien, pojechallam przed poludniem kupic kwiaty na grob Adasia i Michalinki bo maz kupowal juz 2 miesiace i jeszcze mu sie nie udalo. Ogarnelam pomidory i truskawki. Mialam ochote na jakiegos nowego ciuszka ale w sumie to bez sesu, po tych wakacjach moje ubrania w 90% beda sie nadawaly na czysciwo do garazu, zas wydawac kolejne pieniądze na ciuchy ktore i tak mam nadzieje beda potem lezec to troche bezses. Wiec w sumie nie kupilam nic oprócz kwiatów.

Mlody wczoraj mial 8 urodziny, czesc gosci zwali sie nam na glowe jutro a ja ni jak nie mam chęci sprzatac.

Milego popoludnia, ide choc poskladac pranie zeby sie nie wymielo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@karolinaao pilnuj tej szyjki kochana pilnuj , co do mojej gwiazdy to nie wiem ostatnio miałam wizyte 3 czerwca a teraz mam równo za tydzień wiec sie dowiem cos więcej mam nadzieje ze wagowo jest ok no i oczywiście Martwi mnie cały czas ta Prawa nerka no ale jestem pełną nadziei

@hajmal to szykuje ci się jutro pracowity dzień widze staraj sie jak najwięcej odpoczywać kochana i nie forsuj się sprzątanie nie ucieknie jak to mówią

reklama
Do góry