reklama
Witam witam i o zdrowie pytam #ci trymestr to już z górki hihiWitam się w III Trymestrze brzmi to trochę przerażająco
Miłego dzionka dla Was
@ni_kusia jak się czujesz ???
@hajmal co u ciebie mordko???
@karolinaao jak się macie ??
Ja się czuje ok, odpukać. Głodna jestem ale czuje dopiero jak zaczynam jeść. Bo tak to bym nic nie jadła najlepiej. NO i nic mnie nie boli, nawet podbrzusze, tylko trochę piersi. Ale szału nie ma. NIe mogę się już doczekać wizyty - bedzie dokłądnie o czasie 6+1...więc może bedzie coś już widać. U mnie zawsze było tak, ze jak zaczynało bic serce to zaczynało mnie mdlić, ale teraz mam wrażenie że wszystko jest inaczej i może mnie to ominie...Może będę miala synusia
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jak Wy wytrzmujecie taki upał w ciąży? Dziś wieczorem mam wizytę u gin.pierwszy raz z wynikami po poronieniach. Chcę go zapytać o acard przed ciąża, co poleca przyjmować teraz i w jakich dawkach, a co w ciąży i kiedy mogę zacząć starania. O co jeszcze radzicie zapytać jeśli chodzi o mutacje?
0202oliwcia
Fanka BB :)
Ja dziś byłam na zakupach potem na rynku po truskawki i maliny potem po córe w przedszkolu i na lodach , wrocilam do domu truskawki juz w sloiczkach ma zime zawekowane frytki sie grzeja w piekarniku a ja biorę sie za sprzatanie bo kolezanka sie jutro rano zapowiedziala na kawke a ja mam syf także daje radeDziewczyny jak Wy wytrzmujecie taki upał w ciąży? Dziś wieczorem mam wizytę u gin.pierwszy raz z wynikami po poronieniach. Chcę go zapytać o acard przed ciąża, co poleca przyjmować teraz i w jakich dawkach, a co w ciąży i kiedy mogę zacząć starania. O co jeszcze radzicie zapytać jeśli chodzi o mutacje?
Co do twoich pytań do gina to na pewno mozliwosc wykonania jakis dodatkowy badan jeszcze a jeśli tak to jakich ?? No i co tam clexanem od pozytywnego testu trzymam kciuki za pomyslnosc na wizycie
hajmal
MagdaLena zapytaj o witaminy acard i clexan. To w sumie powonas dostac w wytycznych od genetyka, hematologa lub kogos od nadkrzepliwosci. Sam gin moze miec sladowa wiedze o mutacjach.
W upaly to ja wietrze cala noc, zamykam dom, zaslaniam rolety i mamy te 23 stopnie kiedy na polu jest 34. Duzo leze to mi chlodniej. Gotuje w pralni zeby w domu bylo chlodniej. Ot i tyle.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W upaly to ja wietrze cala noc, zamykam dom, zaslaniam rolety i mamy te 23 stopnie kiedy na polu jest 34. Duzo leze to mi chlodniej. Gotuje w pralni zeby w domu bylo chlodniej. Ot i tyle.
0202oliwcia
hajmal
A no widzisz roznie to bywa.
U mnie dzis juz w miare, ostatnie dwa dni pobolewal mnie brzuch dzis juz nie boli. Mam nadzieje ze bolal bo bedzie rósł, a nie ze to cos zlego. Dzis juz bylo dobrze.
Zrobilam pranie wyprasowalam czesc ubranek. Zostalo jeszcze troche ale to na jutro bo dzis juz mam dosc patrzenia na nie.
Maz przerobil mi szafke, zmienil rozstaw półek. Zeby bylo wygodnie. Popiore i poprasuje co trzeba, pewnie nadwyrost no ale nie moglam sie na poczatku oprzeć.
Oliwcia a co tam u Ciebie ?
U mnie dzis juz w miare, ostatnie dwa dni pobolewal mnie brzuch dzis juz nie boli. Mam nadzieje ze bolal bo bedzie rósł, a nie ze to cos zlego. Dzis juz bylo dobrze.
Zrobilam pranie wyprasowalam czesc ubranek. Zostalo jeszcze troche ale to na jutro bo dzis juz mam dosc patrzenia na nie.
Maz przerobil mi szafke, zmienil rozstaw półek. Zeby bylo wygodnie. Popiore i poprasuje co trzeba, pewnie nadwyrost no ale nie moglam sie na poczatku oprzeć.
Oliwcia a co tam u Ciebie ?
0202oliwcia
A no jakos leci słonko ogolnie dziś miałam dość aktywny dzień polatałam troche to teraz widze że kapke mi prawa noga spuchła ogolnie boli mnie głową a raczej ćmi juz dawno mnie nie bolala myslalam ze mi cisnienie skoczylo no ale nie jest źle 109/60 no ale zazwyczaj mam ok 80/50 może temu sie tak czuje ....
W piątek juz wizyta nie mogę się doczekac makabra ciekawa jestem jak tam sprawa z waga no i z ta nerka u Małgośki mojej , a u ciebie kiedy wizyta mordko???
@ni_kusia kochanie co u ciebie ???
W piątek juz wizyta nie mogę się doczekac makabra ciekawa jestem jak tam sprawa z waga no i z ta nerka u Małgośki mojej , a u ciebie kiedy wizyta mordko???
@ni_kusia kochanie co u ciebie ???
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Tak jak podejrzewałam lekarz zalecił właściwie wszystko to, co u Was. Od teraz mam brać acard, caly czas wit.B (biorę super b complex, jest tam metylowana b12 i kwas foliowy). Dodatkowo polecił większą dawke kwasu zmetylowanego do 1,6mg. Dzis zrobilam jeszcze badanie homocysteiny zeby sprawdzic czy spada i poziom kwasu foliowego. Jak będzie wynik mam do niego zadzwonic i zdecydujemy od kiedy mozna sie starac. W ciąży przepisze zastrzyki z heparyny. Jestem zadowolona z wizyty, bo widać, ze wiedział od razu o co chodzi
reklama
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
A i pytałam jeszcze czy na pewno nie brać zwykłego kwasu to zdecydowanie powiedział,że tylko zmetylowany
Podziel się: