reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Mlody mi dzis wywinal numer, mial na wycieczke jechac i zaparl sie ze on bez mamy nie jedzie. Rozwyl sie i koniec, ostatecznie uleglam o 6:45 a o 7:00 mial byc wyjazd. Wlosy mokre, bez sniadania, lekow, nie umalowana, zupelnie nieprzygotowana uleglam. Mowila mu ze bede sobie siedziec na laweczce kiedy oni beda chodzic i zwiedzac, ale w koncu chodzilam z nimi niezle ich spowalniajac. Wycieczka sie udala, po drodze do domu brzuch mnie troche bolalo. Nic nie mowilam a na miejscu okazalo sie ze to jakies rozwolnienie, na szczescie.
1498150644-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spalam, o malo nie zaspalismy na msze przed rozdaniem swiadectw.
Dziewczyny niby duzo nie chodzilam a dzis czuje takie czucie dolu brzucha. Mam troche biegunkowe akcje ale mimo to martwie sie ze mogłam malej zrobic krzywde.

Spalam, o malo nie zaspalismy na msze przed rozdaniem swiadectw.
Dziewczyny niby duzo nie chodzilam a dzis czuje takie czucie dolu brzucha. Mam troche biegunkowe akcje ale mimo to martwie sie ze mogłam malej zrobic krzywde.

Kiedy masz wizyte? Odpocznij po prostu. Dalas czadu i musisz wylezec.

Ja sie czuje ok. Dzis walcze w bolem glowy ale lekko lepiej wiec sie ciesze. Umowilam sie do lekarza na 5 lipca. Pozostaje czekac ☺

Hej dziewczyny . @ni_kusia mam nadzieje ze wszystko potoczy się fajnie i dobrze :) ale z gratulacjami jeszcze się wstrzymamy :D @0202oliwcia tak jak obiecałam odzywam się po dzisiejszej wizycie , tydzień temu powiedziano mi ze malutka prawie o2 tyg mniejsza a dzisiaj w prywatnej klinice idealnie się wszystko zgadza waga prawie 800g a jutro 25 tydz . Ale jest jeden problem :( moja szyjka jest za krótka :( od pn mam zwolnienie i czeka mnie ostre oszczędzanie szyjka 2.8 cm malutka ułożona główka do dołu . @Magda.Lena87 witamy na forum każda napewno podzieli się swoim doświadczeniem . Ja o mutacji dowiedziałam się będąc w 8 tyg ciąży . Wiec przed nie robiłam żadnych badań ani nie brałam leków do tego problem z zespołem poli* jajników .pomimo ze jeden z lekarzy skrzyczał mnie ze takie badania się robi przed ciąża obecnie 25 tydz . Do 12 tyg clexan do 20 luteinę2x 100mg teraz dawka zmniejszona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wizyty na razie nie mam usyalonej, 19 lipca mam isc do szpitala i to chyba bedzie kolejna moja wizyta.
To byly chyba jednak jelita, zjadlam ten obiad wczoraj na miescie i chyba on spowodowal u mnie te bole. Nabawilam sie po nim wzdec i teraz cierpie, szkoda ze nie umiem odróżnić bolu od dolegliwosci jelitowych. Jeszcze na dodatek mloda siedzi po turecku wiec ja slabo czuć.

Do góry