reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Mlody mi dzis wywinal numer, mial na wycieczke jechac i zaparl sie ze on bez mamy nie jedzie. Rozwyl sie i koniec, ostatecznie uleglam o 6:45 a o 7:00 mial byc wyjazd. Wlosy mokre, bez sniadania, lekow, nie umalowana, zupelnie nieprzygotowana uleglam. Mowila mu ze bede sobie siedziec na laweczce kiedy oni beda chodzic i zwiedzac, ale w koncu chodzilam z nimi niezle ich spowalniajac. Wycieczka sie udala, po drodze do domu brzuch mnie troche bolalo. Nic nie mowilam a na miejscu okazalo sie ze to jakies rozwolnienie, na szczescie.
1498150644-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spalam, o malo nie zaspalismy na msze przed rozdaniem swiadectw.
Dziewczyny niby duzo nie chodzilam a dzis czuje takie czucie dolu brzucha. Mam troche biegunkowe akcje ale mimo to martwie sie ze mogłam malej zrobic krzywde.

Spalam, o malo nie zaspalismy na msze przed rozdaniem swiadectw.
Dziewczyny niby duzo nie chodzilam a dzis czuje takie czucie dolu brzucha. Mam troche biegunkowe akcje ale mimo to martwie sie ze mogłam malej zrobic krzywde.

Kiedy masz wizyte? Odpocznij po prostu. Dalas czadu i musisz wylezec.

Ja sie czuje ok. Dzis walcze w bolem glowy ale lekko lepiej wiec sie ciesze. Umowilam sie do lekarza na 5 lipca. Pozostaje czekac ☺

Hej dziewczyny . @ni_kusia mam nadzieje ze wszystko potoczy się fajnie i dobrze :) ale z gratulacjami jeszcze się wstrzymamy :D @0202oliwcia tak jak obiecałam odzywam się po dzisiejszej wizycie , tydzień temu powiedziano mi ze malutka prawie o2 tyg mniejsza a dzisiaj w prywatnej klinice idealnie się wszystko zgadza waga prawie 800g a jutro 25 tydz . Ale jest jeden problem :( moja szyjka jest za krótka :( od pn mam zwolnienie i czeka mnie ostre oszczędzanie szyjka 2.8 cm malutka ułożona główka do dołu . @Magda.Lena87 witamy na forum każda napewno podzieli się swoim doświadczeniem . Ja o mutacji dowiedziałam się będąc w 8 tyg ciąży . Wiec przed nie robiłam żadnych badań ani nie brałam leków do tego problem z zespołem poli* jajników .pomimo ze jeden z lekarzy skrzyczał mnie ze takie badania się robi przed ciąża obecnie 25 tydz . Do 12 tyg clexan do 20 luteinę2x 100mg teraz dawka zmniejszona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wizyty na razie nie mam usyalonej, 19 lipca mam isc do szpitala i to chyba bedzie kolejna moja wizyta.
To byly chyba jednak jelita, zjadlam ten obiad wczoraj na miescie i chyba on spowodowal u mnie te bole. Nabawilam sie po nim wzdec i teraz cierpie, szkoda ze nie umiem odróżnić bolu od dolegliwosci jelitowych. Jeszcze na dodatek mloda siedzi po turecku wiec ja slabo czuć.

Do góry