reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Witaj @Magda.Lena87 . Przykro mi, że w takich okolicznościach do Nas zaglądasz, ale zadomów się proszę, u Nas jest całkiem milusio:) Dziewczyny mają ogromną wiedzę co do mutacji, wyczerpały już temat, więc ja już nic nowego Tobie nie przekażę. Trzymam tylko kciuki za szybkie zbicie homocysteiny i za dwie kreseczki na teście :)

Ja czuję się ok. Aż mnie to przeraża, bo nic nie czuję i zaczynam się niepokoić. Mam jakieś tam małe objawiki, ale zawsze czułam się od początku źle, a tu jest prawie że idealnie dlatego jestem zaniepokojona. Nie biorę nawet żadnych hormonów i na dole odpukać czysto, więc tym bardziej się niepokoję. Dobrze, że 4 lipca już niedługo....

Dzisiaj u mnie chłodno...aż zmarzłam jak jechałam do pracy. Jutro znów upał, kolejny tydzień skwarota, a następny już 19-20 stopni więc troszkę odetchniecie kochane ;-)

reklama
@ni_kusia słonko nie wymyślaj sobie na siłę problemów nie masz objawów to się ciesz chcesz nieustające mdłości i wymioty spoko zaraz Ci to zapewnimy wyciągniemy z Hajmal kocioł i Ci wywróżymy takie jazdy że będziesz błagała o litość :D:D
Ej no dobra, nie bądźcie takie brutalne...:p

Po prostu jestem zaskoczona, że teraz jest inaczej.... I tyle :)

Wiem dziewczyny, ale wiecie jak to jest. Jak boli czujesz ze zyjesz....A mnie to dziś podburze jakby nie bolało. Po tylu poronieniach to trudno zmienić myślenie tak na zawołanie. Bardzo się staram być dobrej myśli i wierzę, że będzie ok, ale tylko z Wami mogę podzielić się moimi "przemyśleniami".... Wiadomo, że dam radę doczekać do wizyty i przeżyję cokolwiek się na niej okaże ;-)

Ostatnia edycja:
Doskonale Cie rozumiem. Ja to nadal przechodze , boje sie przywiazac do tego dziecka ze strachu. Choc z tygodnia na tydzien mam wieksza nadzieje.
Kiedy masz wizyte?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Doskonale Cie rozumiem. Ja to nadal przechodze , boje sie przywiazac do tego dziecka ze strachu. Choc z tygodnia na tydzien mam wieksza nadzieje.
Kiedy masz wizyte?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie hajmalku, tak to już z nami, matkami aniołków jest...
Dzisiaj zrobiłam ostatni test wyszła ładna gruba kreseczka.

Jutro będę dzwonić do przychodni, chcę 4 lipca pójść, będzie wtedy 6+0 ;p

reklama
@ni_kusia kochana a chcesz iść zobaczyc jak z pecherzykiem ?? Bo na serduszko to na moje oko za wczesnie
Chciałabym, ale nie wyjdę z pracy żeby podejśćdo lekarza do końca przyszłego tygodnia bo mam taką akcję do końća czerwca i dlatego odkładam tak tą wizytę. A prywatnie nie chcę iść, bo jestem trochę pod kreską w chwili obecnej...
Poczekam do tego 4 lipca, dam radę :)

Do góry