reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@ni_kusia ja chora jestem cały dzień pod kołdrą :frown: Trzymam kciuki żeby się udało słonko musi być dobrze :-)
W sobotę miałam połówkowe córcia nie chciała współpracować z ginekologiem ogólnie wszystko ok no ale jak zwykle jakieś ale musiało się znaleźć :mad::mad: córeczka mało przybiera na wadze i ogólnie wolno rośnie ...... ma 14 cm i 251 g wcześniej miała dwa dni w tył teraz już ma równy tydzień na razie doktorek kazał się tym nie przejmować ale nie potrafię :(

reklama
Nikusia trzymam kciuki, mocno :)

Oliwcia nie martw się takie różnice w wadze sie zdarzają, masz kontrole to posprawdza dr wszytko dokładnie. Już nie długo prenatalne i dobrze że dzieciątko przebadają. Staraj sie nie denerwować, wiem ze to nie takie proste ale postaraj sie.
Ja mam prenatalne bodajże 26 dopiero

a tak wogóle, to Ci powiem ze lekarz na usg to ma też bład pomiaru, u mne pomiar szyjki jest rózny o 0,5 cm no i powiedz mi jak to możliwe? lekarz jak mierzy dziecko to nigdy nie ma go położonego na płasko, dzidzia lekko obrócona już wymiar brzuszka inny to samo z długością, postaraj sie nie martwić, poproś na następnej wizycie o dokładne wymierzenie. Skądz sie to bierze ze jedne dzieci przy urodzeniu mają 3 kg a inne 5kg. Bądz dobrej myśli

@ni_kusia ja chora jestem cały dzień pod kołdrą :frown: Trzymam kciuki żeby się udało słonko musi być dobrze :-)
W sobotę miałam połówkowe córcia nie chciała współpracować z ginekologiem ogólnie wszystko ok no ale jak zwykle jakieś ale musiało się znaleźć :mad::mad: córeczka mało przybiera na wadze i ogólnie wolno rośnie ...... ma 14 cm i 251 g wcześniej miała dwa dni w tył teraz już ma równy tydzień na razie doktorek kazał się tym nie przejmować ale nie potrafię :(
Ojeju bidulka, mam nadzieję, ze już się lepiej czujesz. Odpoczywaj i grzej siepod pierzynką :)

Teraz już będzie coraz lepiej;) Cieplej na dworze i ryzyko przeziębienia coraz mniejsze, tak wiec buzia na słoneczko:)
Ja dzisiaj Stolicę nawiedzam, znów na szkolenie...tym razem do jutra. Butelka procentowa na drogę uszykowana - będzie czadowo :)

reklama
Cześć dziewczyny co u was jak przyszłe mamy i staraczki :) :* ??? kochane mam pytanie czy natknelyscie sie tutaj na forum o kobietach w ciąży z wykrytym zespole downa ? Moja szwagierka jest w 13 tyg ciąży brak kości nosowej przyziernosc karkowa 3.9 2x większa niz normalnie . wynik badania prenatalnego 1;4 zespol downa . Myslalam ze moze znajdzie tu jakies forum wsparcia i dowie sie czegoś więcej ale nic nie moge znalezc . :( narazie pozostało jej czekanie do 16 tyg na badanie pobrania tego płynu ... Wtedy bedzie wiadomo ... Liczy na cud . Przepraszam ze zbaczam z tematu . Pozdrawiam xxx

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry