reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Karolina nie spotkalam sie tu nigdzie z tym tematem. Mysle ze sa osobne strony i fora.

Mam nadzieje ze nikusi udal sie wypad do Wawy.

U mnie tak jak u mnie :) szyjka sie nie skraca a to duzy plus.
Milego weekedu, ide spac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej. Ja juzpo powrocie z Warszawy. BYo cakiem przyjemnie, zważywszy na super udaną pogodę. Warszawa zwiedzona, metro zaliczone, buzia uśmiechnięta. W stolicy byam dwa lata temu więc teraz dzięki temu się z dziewczynami nie zgubilyśmy ;-)
@hajmal dobrze, że wszystko ok.

@oliwcia, a Ty jak? Już zdrówko ok?:)

@karolinaao kochana powiem szczerze ze nie trafilam tu na taki wątek ale powiem ci że z tego co mi wiadomo to często USG genetyczne i PAPP-A wychodzą kiepskie a potem po amniopunkcji okazuje sie ze wszystko jest ok i stres był nie potrzebny ... Poszukaj na stronie bellybestfriend tam może cos ciekawego znajdziesz

@ni_kusia przeziębienie mi przeszło ale od piątku mam straszny nerwobol po lewej stronie klatki piersiowej makabra tak bolalo w piątek ze lezalam na łóżku i wylam sobota i niedziela byla juz lepsza ale nadal mnie boli kark mysle o tym żeby przejść sie dziś do lekarza bo do tej pory nie mogę spać na lewym boku

@hajmal no i super słonko ze z szyjka wszystko ok a w którym tygodniu jesteś juz ???

Ja dziś zaczynam 22 TC :)

Nikusia super, wstyd przyznac ale nigdy nie mialam okazji byc w stolicy.

Z szyjka ok, blizna po cc troche cienka ale na razie ok. Zas dzis mam 19,4 tc, bedziesz miala drugie prenatalne ? Przepraszam jesli przeoczylam :)
Ja ma termin dopiero w nastepna niedziele 28 maja.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. U mnie zaczynają się plamienia, 25dc dziś co prawda, ale test ujemny wiec i tym razem się nie udało. Dziwne, bo wszystko zrobiliśmy tak jak gin kazała i nic....
Sluchajcie, Ginekolog poleciła mi Inofolic, ale znalazłam Inofem - tańszy owiele. Brałyście takie cudo na wspomożenie płodności? Jakoś dzisiaj się załamałam, że to tak wszystko źle idzie. Chyba nie będzie mi dane być w kolejnej ciąży:(
Jedno jest pewne, w nowym cyklu startuję z testami owulacyjnymi i tym Inofemem, może z nim się uda.
Jak tam kochane wasze wizyty, jak sie czujecie cieżaróweczki?:)

@ni_kusia przykro mi słonko myslalam ze tym razem aie uda ale miśka uszy do gory wreszcie sie uda nie ma co sie poddawać co do tego całego Inofenu to ja nawet nie wiem co to jest nigdy nic nie stosowalam podczas starań jedynie u mnie witaminy Femibion Natal 1, kwas foliowy, b12, b6 i acard i wsio rybka ;)
Co do samopoczucia to u mnie kiepsko ten zasrany bark za przeproszeniem boli znowu jak pies wczoraj nawet juz apap bralam bo przy oddychaniu boli :oops: według rodzinnego to mięsień sie buntuje no ale cholera tyle czasu juz jutro bedzie tydzień :mad: co do wizyty to ja mam dopiero 3 czerwca

reklama
Do góry