reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ok clexan to rozumie bo nie masz zespołu antyfosfolipidowego ani trombofili i to nie każdy lekarz przepisuje na ryczałt ale czemu miała byc nie dostać recepty na luteine ?? Nie rozumie tego ... Co do rodzinnego to wątpienia czy ci da receptę na clexan a juz tym bardziej na ryczałt

reklama
Super, to mnie pocieszylas. Dal mi gin taka kartkę z zaleceniem i tam napisal co rodzinny ma mi wypisac. Dopisal tez ze na ryczalt. Zobacze co powie rodzinny w poniedzialek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj takie juz mam szczescie. Kazdy prywatny gin mi dawal recepte ze zniżką a ten nie chce.
Zobacze co rodzinny powie a jak nie to poprosze hematologa. W koncu clexan jest drogi .

Wiesz ze mi nie przepisal clexanu, wsciekl sie i powiedzial " niech sobie dr podpisze umowe z nfz ja tej recepty nie wypisze"
Dobrze ze mam jeszcze 30 szt. A w sobote kontrole szyjki, pozale sie ginowi i niech cos wymysli. A jak nie to niech mnie położy na oddzial na 3 dni a potem recepte wypisze. No i musze nowego rodzinnego i pediatre znalesc. Wyobraź cie sobie ze mi dopegyttu nie chcial przepisac bo zmierzyl ze cisnienie jest prawidlowe. A jakie q.... ma byc po lekach???? No przeciez po to sie je bierze!
Oj tylko niepotrzebne nerwy od poczatku tygodnia.

reklama
Hej dziewczyny. Ja walczę z przeziębieniem i katarem. Dostałam okres ale jakiś taki jest "spokojny".... Zapisalam się do ginekologa na kontrolę 8 maja na NFZ, kiedyś chodziłam do tej Pani Doktor, a w sumie chcę tylko cytologię zrobić i usg - zerknać, czy wszystko ok i czy oczyszczona jestem.
W sobotę jedziemy z mężem na splyw jednodniowy, nocleg odpada bo w nocy do -3 zapowiadają, ale damy radę. Muszę wyjechać z miasta i sie zrelaksować bo juz dostaję na głowę...

Do góry