reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dzięki
emoji175.png

reklama
Widać, że bez porządnej konsultacji z lekarzem się nie obędzie. Wydaje mi się, że moje zapłodnione komórki nie produkują progesteronu co by sugerowało niewydolność fazy lutealnej. Nie wiem czy moja mutacja ma wpływ skoro biorę acard od pół roku. Ale za tydzień w środę mam wizytę to ginekolog mi powie. Biorę luteinę i nie wiem czy ją odstawić teraz czy czekać do wizyty...Jutro rano odbiorę wynik papierowy moze jakimś cudem był błąd.....

Widać, że bez porządnej konsultacji z lekarzem się nie obędzie. Wydaje mi się, że moje zapłodnione komórki nie produkują progesteronu co by sugerowało niewydolność fazy lutealnej. Nie wiem czy moja mutacja ma wpływ skoro biorę acard od pół roku. Ale za tydzień w środę mam wizytę to ginekolog mi powie. Biorę luteinę i nie wiem czy ją odstawić teraz czy czekać do wizyty...Jutro rano odbiorę wynik papierowy moze jakimś cudem był błąd.....

Mam nadzieje że to błąd i jedna wielka pomyłka w moim przypadku acard biorę od dwóch miesięcy prawie ale od razu od pozytywnego testu clexan plus duphaston dwa dni 2*1 a potem juz 3*1 , u mnie było wczesniej identycznie jak u ciebie pierwsza beta świetną kolejna juz do dupy [emoji17]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje że to błąd i jedna wielka pomyłka w moim przypadku acard biorę od dwóch miesięcy prawie ale od razu od pozytywnego testu clexan plus duphaston dwa dni 2*1 a potem juz 3*1 , u mnie było wczesniej identycznie jak u ciebie pierwsza beta świetną kolejna juz do dupy [emoji17]
Co do Luteiny to ja na wszelki wypadek bym jej nie odstawiala a nóż widelec

i pomógł kwas zmetylowany myślisz?

Jeśli chodzi o kwas zmetylowany to wszyscy wiemy ze jest bardzo ważny moim zdaniem u mnie pomógł clexan i uważam jeszcze ze mogła byś jeszcze trochę obniżyć Homocysteine ale to tylko moje zdanie kochanie i nie chce Cie pouczac mam nadzieje ze chociaż odrobinę pomoge

Nie odbieram Twoich słów jak pouczanie ale jako dobrą radę :happy2: Wiem dobrze, ze jak same nie drążymy to nie wydrążymy tego co trzeba i tyle :) W środę wizyta niech specjalista się głowi nad moją teczką z wynikami.

reklama
Do góry