reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Dziewczyny, a po co bierzecie acard? Ja nie dostałam takiego zalecenia ... i skąd wiedzialyscie, że zaraz po pozytywnym teście macie brać ten clexan i duphaston ... Oliwcia miałaś się starać od marca a ten arsenał leków skąd? Ginekolog Cię tak prowadził? Ja nic takiego nie mam [emoji57][emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a po co bierzecie acard? Ja nie dostałam takiego zalecenia ... i skąd wiedzialyscie, że zaraz po pozytywnym teście macie brać ten clexan i duphaston ... Oliwcia miałaś się starać od marca a ten arsenał leków skąd? Ginekolog Cię tak prowadził? Ja nic takiego nie mam [emoji57][emoji57]

Wiem ze starania miały być od marca ale cykl mi się poprzestawial i ze tak powiem mamy wpadke ;)

Co do leków to tak mnie prowadzi mój ginekolog acard mam od dwóch miesięcy plus te witaminy na Mutacje co do Clexanu to od samego poczatku miałam powiedziane ze jak tylko będę miała pozytywny test ciążowy to od razu mam włączyć Clexan a Acardu oczywiście nie odstawiac ... Jak dzwonilam do giną po tym jak zobaczylam pozytywny test to kazał mi jeszcze włączyć do tego duphaston i tak to wygląda u Mnie

Masz poprostu świetnego ginekologa [emoji1305] ja dopiero w lutym pierwsza wizyta. Ciekawe czy tez mi da takie zalecenia ... [emoji8] buziaki śle dla Ciebie i Dzidzi [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maryn dziękuje Ci bardzo kochana powiem Ci że musiałam dużo przejść zanim trafiłam na tak świetnego ginekologa nie planuje go zmieniać juz chyba nigdy ;)
Mój maz jakngo zobaczył to stwierdził że już wie czemu tak chętnie do niego chodze :biggrin2: (Młody jest i ciacho z niego ) :p:p:p ale i tak wole swojego męża.
Trzymam kciuki żebyś i ty znalazła odpowiedniego ginekologa który do twojego przypadku podejdzie indywidualnie

reklama
Do góry