reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Nikusia fajny pomysl.
Jade wlaśnie na nadprogramowa wizyte do p. Doktor bo swiruje
Zaliczylam dzis tez hematologa. Pani na poczatku byla nie mila ale zlecila mi pod kątem zakrzepicy badania krwi. Przeprosila mnie jak zobaczyla co juz zrobilam i jak jej powiedzialam ze robie wszystko po omacku, bo moj lekarz rodzinny nie wiedzial jak to ugrysc. Zrobie zdjecie bo moze ktorejs sie przyda co kazala zbadac.
1491919597-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ni_kusia no pomysł z ta tabelka jest świetny muszę cos ogarnąć na spokojnie :D
Mdłości praktycznie mi przeszły chce tez już tak nie bola no ale te wiezadla mnie rwa j Nie wiem no ale cóż sama jestem sobie winna .... Kolejna wizyta ok 5/6 maja jeszcze nie wiem bo po 20 kwietnia mam dopiero dzwonić żeby umówić dokładny termin
@hajmal miałam te badania robione jakieś 3 tygodnie temu w związku z tym ze biorę clexane mój gin mi zalecił, oprócz homocysteiny

@hajmal ja miałam zlecone dlatego ze gin co wizyta sie mnie pytał jak sie czuje czy jakies dolegliwości i tak ogole to mu powiedzialam ze mi dziąsła krwawia dlatego zalecił mi badania Wyniki według ginekologa świetne teraz zmniejszyl mi dawke clexane dlatego bez chciala za jakis czas powtorzyc wyniki na krzepliwosc na wszelki wypadek zeby sprawdzic co i jak

Bylam na wizycie i jesyem zalamana. Szyjka ma 47mm ale zrobila sie miekka. Doktorka odeslala mnie do innego lekarza ale wizyte mam dopiero 21, nic mi nie kazala brac tylko czekac. Miekka szyjka moze sie skrocic w kazdej chwili. Wzielam nospe i luteine dopochwowo choc nie zalecila. No i bede szukac kolejnego lekarza. Teraz jeszcze swieta wic wiecie jak to jest. Nie wiem skad ten pech u mnie ze nie moge trafic na lekarza ktory nie lekceważy tego co sie ze mna dzieje.

@hajmal ja miałam zlecone dlatego ze gin co wizyta sie mnie pytał jak sie czuje czy jakies dolegliwości i tak ogole to mu powiedzialam ze mi dziąsła krwawia dlatego zalecił mi badania Wyniki według ginekologa świetne teraz zmniejszyl mi dawke clexane dlatego bez chciala za jakis czas powtorzyc wyniki na krzepliwosc na wszelki wypadek zeby sprawdzic co i jak
Mi dziasla w kazdej ciazy krwawily i miałam wieczorno nocne krwotoki z nosa ale lekarz mówil ze to normalne...nie wiedzialam ze to moze miec zwiazek z mutacja...

Bylam na wizycie i jesyem zalamana. Szyjka ma 47mm ale zrobila sie miekka. Doktorka odeslala mnie do innego lekarza ale wizyte mam dopiero 21, nic mi nie kazala brac tylko czekac. Miekka szyjka moze sie skrocic w kazdej chwili. Wzielam nospe i luteine dopochwowo choc nie zalecila. No i bede szukac kolejnego lekarza. Teraz jeszcze swieta wic wiecie jak to jest. Nie wiem skad ten pech u mnie ze nie moge trafic na lekarza ktory nie lekceważy tego co sie ze mna dzieje.

Kurcze bidulko kochana no. Musi sie znalezc jakis porzadny lekarz...w internecie nie ma zadnych podpowiedzi...znajomi nie maja dobrego lelarza...no musi sie ktos zlaezc.. nie poddawaj sie !

@ni_kusia kochana z tymi krwawieniami dziąseł to w moim przypadku nie chodziło o mutację a o krzepliwość krwi gin chciał sprawdzić czy nie mam aby za dużej dawki i taki powód acard plus clexane 0,6

@hajmal cholera jasna że się tak wyrażę jak nie urok to sraczka ciągle coś u ciebie ja wiem że u nas teraz już tak będzie ciągle coś i w ogóle ale czy nie może być odrobina spokoju ...... co do lekarza to musisz znalezc w końcu jakiegos takiego ogarniętego bo skakanie z lekarza na lekarza też jest nie dobre dla twojej psychiki szkoda że nie mieszkasz gdzieś bliżej to bym ci swojego poleciła jak dla mnie jest świetny. A i jeszcze jedno co to za doktorka która odsyła ciężarną do innego ginekologa????

reklama
Twierdzila ze u nich w szpitalu nie ma warunkow do porodu z moimi przejsciami. Ze bezpieczniej bedzie w klinice.
Najgorsze dla mnie jest to ze w kazdej chwili szyjka moze sie skrocic. Umowilam sie do innego lekarza z innego szpitala. Kiedys u niego bylam wydawal sie miec pojecie co robi. Zreszta nie mam wyboru bo jesli zacznie sie skracac to mi musza pesar zalozyc albo szew i z tym musza zdazyc.

Do góry